2777
2789
عنوان

کسی هست بدون بیهوشی ساکشن جنین انجام داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13998 بازدید | 65 پست
خوب دردش چقدر بوده زیاد یا قابل تحمل؟

میگن زیاد خیلی 

ولی هرچی بودکه تونسته بودم دووم بیارن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از نیم ساعت طول کشید درد داشتم بعد پا شدم خون ریزی داشتم اما نه زیاد بامعنا واقعی مردم 😑

یعنی دردش از زایمان طبیعی بیشتر بود یا در همون حد یا کمتر؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
حالا چرا بدون بیهوشی

چون تو ایران مجوز سقط خیییییلییییی سخت میدن باید صد در صد باشه تا مجوز. بدن باید غیر قانونی سقط کنم

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
چون تو ایران مجوز سقط خیییییلییییی سخت میدن باید صد در صد باشه تا مجوز. بدن باید غیر قانونی سقط کنم

تو ایران تا غربالگری مشکل داشته باشه فوری مجوز میدن 

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
یعنی دردش از زایمان طبیعی بیشتر بود یا در همون حد یا کمتر؟

نه بابا اونقدرا هم نه چون مال من سه روز بعد زایمان ساکشن کردن بخیه هام هنوز جوش نخورده بودن درد داشتم

🥰🤩❤
یا حتی امینو سنتز بده اینطوری مطمین میشی استارتر

نه خانومی منگولیسم نیست که با امینو مشخص بشه عزیزم

یا حتی امینو سنتز بده اینطوری مطمین میشی استارتر

اره الان قلب داره.من نمیدونستم بادارم دوبار عکس دندون گگرفتم خلاصه با سلام و صلوات با تمام آزمایشها و اینا الان یه پسر16ماهه خیلی باهوش و سالم دارم واقعا از تمام همسالاش باهوشتر و دامنه لغاتش بی نهایت بالاس

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
هفت هفته چطور میدونی مشکل داره؟؟؟

لطفا تاپیکم رو از اول بخون.فکر کنم درست نخوندی

نه خانومی منگولیسم نیست که با امینو مشخص بشه عزیزم

عهههه پس هیچی

ایشالا هرچی که خیره برات پیش بیاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

انامولی خیلی دقیقه ما رفتیم دیگه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

حتی اگه بیشتر هزینه کنی میتونی بری مشاوره ژنتیک.بررسی تخصصی تر میکنن

جایی رو برای ساکشن سراغ داری?

بله یه خانوم دکتر مسن هست که توی اتریش هم پزشکیش رو خونده و دوره اینکار و توو امریکا دیده و دستگاهاش رو از خارج اورپه ولی درست جواب نمیده دردش چفدره اخه اون پولش رو میخواد