2821
2789
عنوان

وزن جنین

127 بازدید | 14 پست

دوستم هفته ۳۱

وزن جنینش ۱۴۸۰ 

دکتر بهش گفته خیلییییی کمه

واقعا خیلی کمه؟

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه دکتر گفته خو لابد درسته دکتر بلد نیست ما بلدیم 😑😶

عزیزم خواستم از تجربه ها استفاده کنم

نمیگم چرت گفته

ولی خیلی دکترا بیخودی میترسونن 

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بستنی بخور عزیزم وزن بچه رو زیاد میکنه،کباب هم زیاد بخور

برا دوستم میپرسم

فقط میگه نمیتونم بخورم 

بهش بگو اگه اینو گفته سعی کنه بیشتر از قبل بخوره چون تو ماه های آخر جنین بیشتر جذب میکنه مواد مغزی غذاها یا میوه هایی که میخوره وعده های غذاییشو بیشتر کنه چون به نظر منم انگار کمه چون ماهای آخرشه پس بگو تا میتونه غذاهای پرویتامین و کالری بخوره 

منم همین جور بودم و مشکل داشتم ورود بچه را به دنیا آورد دکترم  وگرنه تلف میشد بهش بگو حتما پیگیری کنه باید سونگرافی رنگی بره حتما

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
هفته ای ۲۰۰ گرم اضافه میشه دیگه حساب هفته ۳۸ دنیا بیاد نهایت شده ۲۹۰۰

سلام عزیزم پسرت خوبه گلم بهتر شده

روزبه اسم پسرمه عزیزان دقت کنید روزبه97 یعنی متولد سال 97 خودم مامانشم دقت کنیددددد فقطططط😠😠😠😠😠😠
سلام عزیزم خداروشکر. پسر شما چطوره؟ 

پسر منم خوبه داره کم کم سینه خیز یاد میگیره فعلا فقط میتونه دور خودش به صورت سینه خیز راه بره دیگه نمیدونم که به سمت جلو می ره دارم بهش غذا میدم دیگه خیلی بهتر شده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز