2777
2789
عنوان

خواهرشوهر 😞

478 بازدید | 23 پست

یمدت شوهرم هی بهانه میگرفت ازلابلای حرفای شوهرم فهمیدم خواهر مجرد 40سالش بهش زنگیده منو دخترخاله شونو باهم کوبونده. بهش گفته تو ب فلانی دخترخالهه خندیدی؟ گفته نه چرا. گفته اخه اون حساسه رو تمیزی و اینا. لابد خندیدی ک زن اینجوری گیرت اومده. 😑هم ابروی دخترخالهه رو برد هم منو از چشم شوهرم انداخت چندروز هی بهانه گرفت منم گفتم طلاق میگیرم میرم تا ول کرد. اخه هروقت کوتاه میام بدتر میکنه. بعدم گفتم تو لیاقت منو نداری اصلا میرم با شوهرقبلیم آشتی میکنم اون عاشق بچه دارشدن بود مث من. ن تو ک خودت مث بچه هایی. دهنش بسته شد. وگرن ساکت نمیشد ک😑مجبورشدم. لااقل ول کرد. هرچند ک هنوز مث پسرای بیست ساله از این شاخه ب اون شاخه میپره واس شغلش. ولی حداقل ول کرد تحریکای خواهرشو. چون مجرده ب همچی دخالت میکنه

اینکه خواهرشوهرت درموردت گفته حساسی به تمیزی،باعث ناراحتیته؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم من نفهميدم چى نوشتى ولى فقط بهت ميگم خونواده شوهر بيشترياشون دخالت ميكنن مال من ك خون جگرم كردن خدا لعنتشون كنه......

از خواهرشوهرت دورى كن

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

حرف خواهرشوهرت انقدرا هم بد نبود که حرف طلاق و شوهر قبلیتو بکشی وسط،جل الخالق

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

تو تمیزی؟ خوبه دیکه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

چقد بدم میاد از این مردهای دهن بین! خداروشکر نه خواهرشوهر مادرشوهرم از این اخلاقا دارن نه شوهرم!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چقدر دنبال حرفو میگره خاله زنکه  بگوب تو چ اخه این جور مسائل  شا هم جدا شدی شوهر درست در ...

والا خودمم پشیمونم ولی خونه مامانم هی فشار میاورد زودتر ازدواج کن برو جهنم کرده بود زندگیمو سرکارهم نمیذاشت برم میگفت جامعه خرابه

تو زندگیت هیچ وقت از شوهر قبلیت حرف نزن. هیییییچ وقت. خواهر شوهر مجرد منم دارم. غیر قابل تحمله. ا ...

از دوتاشهریم میگ شاید قسمت شد بیام شهرشما ازدواج کنم 😑خدانکنه😞

والا خودمم پشیمونم ولی خونه مامانم هی فشار میاورد زودتر ازدواج کن برو جهنم کرده بود زندگیمو سرکارهم ...

همون دیگه ادم اگه خونه شوهرش جهنمم باشه شرف داره ب خونه پدر و منتاشون

ولی از چاله دراومدی افتادی تو چاه خواهر

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞