ma_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 2163 عنوان #احترام_به_کاربر 86 بازدید | 4 پست خواهش میکنم برای احترام به خودتون برای اعتراض به 21 تبلیغی که تو صفحه ی نی نی سایت گنجوندن و چشمامونو اذیت میکنه سه ساعت تایپیک نزنید.احترام_به_کاربر# ❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤ 1397/09/22 | 18:05 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ellllllli عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3944 بخدا اعصاب نذاشته از صب نیومدم نی نی سایت این چ وضعشه تا تق ب تقی میشه کاربری میترکونن اما بااین حجم تبلیغات شورشو دراوردن اح قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
ma_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 2163 چشم فدای چشات عزیز واقعا دیگه از تبلیغات زیادی نه میتونیم پست ها رو بخونیم نه تایپیکی بزنیم ❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
ma_ni مدیر استارتر عضویت: 1397/05/26 تعداد پست: 2163 بخدا اعصاب نذاشته از صب نیومدم نی نی سایت این چ وضعشه تا تق ب تقی میشه کاربری میترکونن اما بااین حجم ... من صب اومدم کاربرا گفتن تا شب تایپیک نزنیم من الان اومدم دیدم هر 30 ثانیه یه تایپیک زده شده خواهشا کاربران و دوستان عزیز تایپیک نزنیم ❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤