2777
2789

صنایع چوبی

فعلا که چند ماهه درآمدش صفره.

خودم حسابدارم،حقوق منو خرج میکنیم که البته میره پای قسط

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  شعلش  نصاب  دکوراسیون و تزیینات داخلی   و سقف کاذب  و....‌   درامد   صفرررررر   بااینکه  که کارش عالیه  و تو یه شرکت معتبر کار میکرد   الان شرکت جمع شده  و شوهرم   تو  اسنپ      بزوووور میچرخونیم خودمونو

خدایا شکرت..      
کارگر ماهی یه میلیون یا کارخونه دار ماهی پونصد میلیون چه فرقی به حال شما داره این سوالا بنظرم فقط دل ...

ن عزیزم قصد دل سوزوندن نیست اینک چجوری میشه با حقوق عادی ودرچه حدی زندگیو اداره کرد وهمزمان پس اندازی کرد یانه میخام از تجربه دوستان استفاده کنم

ن عزیزم قصد دل سوزوندن نیست اینک چجوری میشه با حقوق عادی ودرچه حدی زندگیو اداره کرد وهمزمان پس انداز ...

تو وضعیت الان هرچی هم درامدت زیاد باشه به زور میگذروتی مطمین باش پس بهتره نپرسیم که داغ دلمون تازه نشه

مث الو پیکه؟ درآمدش ماهی حدودا چقدره؟ همونجا پولو میدن یا سر ماهه؟؟ 

ن بعضیا از مسافرا  اینترنتی  پرداخت میکنن ک ۲۴ ساعت بعد میاد تو حساب بعصی هم نقدی        ماشینمون بنزینیه  روزی ۷۰   ۸۰  درامدش  ک  ۳۰ تومن پول بنزین میشه    و استهلاک هم بماند  

خدایا شکرت..      
از گرونی ها به این طرف افتضاح شده خیلی کم میاریم کلی قرض بالا آوردیم ش

منم میخاستم بچه داربشم بیخیال شدم فعلا. ایشالله از ماه بعد قراره منم برم سرکار. کمک خرج بشم

ن بعضیا از مسافرا  اینترنتی  پرداخت میکنن ک ۲۴ ساعت بعد میاد تو حساب بعصی هم نقدی   & ...

ینی صرف داره؟ حدودا ماهی چقد میشه؟ اخه شوهرمنم موتور داره ولی بنظرم با موتور هوای سرد کسی جابجا میشه؟؟ 

ینی صرف داره؟ حدودا ماهی چقد میشه؟ اخه شوهرمنم موتور داره ولی بنظرم با موتور هوای سرد کسی جابجا میشه ...

اره بالاخره هم میشه اسنپ باکس بره مثلا پیک موتوری
مشافرم هست که موتوربخواد بالاخره