2777
2789

آخه من دفعه پیش سقط کردم ی سالو نیم پیش اون موقع سینم سفت شده بود ولی الان نه خیلی دلم گرفته ۷یلی واسم دعا کنید بجه ها تورو خدا التماس میکنم هر کدوم دلتون پ😭😭اکه دعا کنید من پدر مادر ندارم بگم ولسن دعا کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا هیچ علائمی نداشتم فقط با عقب افتادن پریودم متوجه شدم باردارم،با اینکه منتظر علائم بودم و خیلی توجه میکردم ولی هیچ علائمی نداشتم تازه از هفته هشتم بارداری سینه هام سفت شدن و دردسالم داشتن

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بجه ها فکر کنن من بعد سوال کردم من منطورم لین بود که قبل اینکه بفهمید باردارین چ علایمی داشتین

اصلا منتظر علائم نباش چون بدن بدن فرق میکنه عزیزم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

انشالله خیلی زود مامان بشی

آخه من دفعه پیش سقط کردم ی سالو نیم پیش اون موقع سینم سفت شده بود ولی الان نه خیلی دلم گرفته ۷یلی وا ...

چقد دلم گرفت با این حرفت،انشالله هر چه زودتر خدا صلاح بدونه و یه نی نی صحیح و سالم بهت بده