آخه من دفعه پیش سقط کردم ی سالو نیم پیش اون موقع سینم سفت شده بود ولی الان نه خیلی دلم گرفته ۷یلی واسم دعا کنید بجه ها تورو خدا التماس میکنم هر کدوم دلتون پ😭😭اکه دعا کنید من پدر مادر ندارم بگم ولسن دعا کنن
ترش کردن،، اذیت بودن معده،، نفخ،، درد سینه،، ضعف شدید،، اینا علائمی بود که تو دو تا بارداری اتفاق افتاد واسم،، البته بی انرژی بودن هم هست،، باز آدم تا آدم فرق میکنه
من اصلا هیچ علائمی نداشتم فقط با عقب افتادن پریودم متوجه شدم باردارم،با اینکه منتظر علائم بودم و خیلی توجه میکردم ولی هیچ علائمی نداشتم تازه از هفته هشتم بارداری سینه هام سفت شدن و دردسالم داشتن
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بجه ها فکر کنن من بعد سوال کردم من منطورم لین بود که قبل اینکه بفهمید باردارین چ علایمی داشتین
اصلا منتظر علائم نباش چون بدن بدن فرق میکنه عزیزم
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
آخه من دفعه پیش سقط کردم ی سالو نیم پیش اون موقع سینم سفت شده بود ولی الان نه خیلی دلم گرفته ۷یلی وا ...
چقد دلم گرفت با این حرفت،انشالله هر چه زودتر خدا صلاح بدونه و یه نی نی صحیح و سالم بهت بده