2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

63 بازدید | 6 پست

خانوما من اشتباه میکنم بگید اشتباه میکنی 

همش من باید اول شروع کننده پیام باشم صبحا میگ من سرکارم دستم بنده ظهر بشه ببینه پیام ندادم سرسنگین میشن اقا ک چرا پیام ندادی 

من چند وقته همش زنگ میزنم بهش چرا چون اقا سرکار تشریف دارن یا خستن

من همش باید بگم بیا همو ببینیم خودشم دلش میخواداااا دلشم بامنه کلا این چیزاییی ک گفتم اما من باید بگم من باید شروع کنم

مثلا میگ پنجشنبه دیدی تعطیله ی حرف ننداختی ک اره بیا منو ببر خونتون جمعه عم ک تعطیله 

نمیدونم چجوری بگم یعنی من باید احساس نیاز کنم بهش 

قبل عقد یا نامزدی یا همون دوران نامزدی شروع کننده اون بود اما الان ک بدستم اورده انگار خیالش راحت شده جاهامون انگار عوض شده 

همش من میگم امشب نمیایی ببینمت البته یعنی این توقع رو داره ک من بگم 

توقع داره ک چپ و راست اس بدم زنگ بزنم 

ب نت خیلی حساسع میگ تو تو نت باشی منو یادت میره وقتایی ک میبینم اس نمیدی تو نتی ولی نباشی راه ب راه اس میدی  

البته اینم بگم پی گیرم هست نگرانم میشه حواسش بهم هست 

این حرفارو ب خودش بگو بگو چرا تو تغییر کردی تو شروع کننده نباش داری عادتش میدیا 

همین الان زنگ زدم باهم حرف زدیم بهش گفتمم 

میگ من سرکارم صبح ساعت ۵ رفتم عوض خسته نباشیدته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین الان زنگ زدم باهم حرف زدیم بهش گفتمم  میگ من سرکارم صبح ساعت ۵ رفتم عوض خسته نباشیدته

ببین اون فکر میکنه تو خونه بیکاری باید توازش خبر بگیری ببین زنگ نزن دیگ بهت زنگ زد بعد یکی دوبار ج بده سریع تا یه اس بده درجا جواب نده بزار بدون توام کار داری بزار نکرانت شه عادی باش بگو دستم بند بود یا فلان جا بودم بگو همیشه ک من نباید زنگ بزنم یه موقع میبینی کار دارم یا مشغولم یکم ناز کن بزاز دلواپست شه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ببین اون فکر میکنه تو خونه بیکاری باید توازش خبر بگیری ببین زنگ نزن دیگ بهت زنگ زد بعد یکی دوبار ج ب ...

دقیقا همین حرفو بمن زد ک ببخشید من سرکارم تو بیکاری من باید حواسم بهت باشه 

این ک میگی تا اس داد ج نده اخه اگ جواب ندم کلی بازخواست میکنه چرا دیر جواب دادی چیکار میکردی مثلا بگم فلان کار میگه اره برو ب همون برس واجبتره

نمیدونم واقعا چجوری برخورد کنم با همچین بشری😣

دقیقا همین حرفو بمن زد ک ببخشید من سرکارم تو بیکاری من باید حواسم بهت باشه  این ک میگی تا اس د ...

بگو دستم بند بود مهمون داشتیم یا مامان صدام کرد یا داشتم مطالعه میکردم یا کاری داشتم اتجام میدادم

بعدش بگو رابطه باید دو طرفه باشه هم تو ب یادم باشی هم من بگو من نمیتونم این وضعیت تحمل کنم بگو از سرکار اومدی یا هروقت وقت داشتی توام مبتونی بم زنگ بزنی

میگ چرا نمیگی بریم بیرون بگو من منتظرم ببینم من یه بار نگم تو میگی میخاستم ببینم تو دلت واسم تنگ شده یانه دست پیش بگیر تو طلبکار باش

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز