2777
2789
عنوان

سزارین

143 بازدید | 12 پست

خانما کسی بوده تو هفته ۴۰ سز بشه؟

آیا با وجود سرفه های خلطی بازم سز میکنن یا نه؟

و اینکه فشار من ۱۴ روی ۹ هس چیکار کنم بیاد پایین شنبه انشالله سز میشم قراربود بیستم سز بشم ک علتش تو تاپیکای قبلیم هس و دکترم انداخت شنبه ک ۴۰ هفته میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم.براهمه منتظرادعاکن.

برافشارتم چیزای شیرین نخور،استرسم نداشته باش،استراحت کن

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
۱۷ اسفند

اره سز میکنن.تا زمانی ک بچه وارد کانال زایمان نشده وقت ب ای سز هست

سیر و گریپفوروت فشارو میاره پایین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم شنبه ی دیگه سزا میشم ۳۹ هفته میشم... ولی چطوری با وجود سرفه میخوای سزا بشی خیلی وحشتناکه

دیگه راضیم هر بلایی سرم بیاد فقط راحت شم دیگه خیلی اذیتم کردن دکترا بیمارستانا پرستارا. تو دستام بیشتر از ۱۰ تا جای سوزن و سرمه

خدایا خودمو سپردم بهت فقط بچم سالم باشه

دیگه راضیم هر بلایی سرم بیاد فقط راحت شم دیگه خیلی اذیتم کردن دکترا بیمارستانا پرستارا. تو دستام بیش ...

ایشالله که زایمان راحتی داشته باشی عزیزم فقط توروخدا قبل از عملت یاد منم بکن بچم سالم باشه الهی به حق علی خدا بهت یه بچه  سالمو نانازی بهت بده خودتم خیلی زایمانت راحت باشه