2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

653 بازدید | 36 پست

ما سر یه مبلغی توافق کردیم رفتیم درخواست طلاق توافقی دادیم قراره رای دادگاه ۲۴ ام ابلاغ شه ۲۰ روز هم مهلت اعتراض میزارن‌. الان تو این مدت اعتراض شوهر میتونه اعتراض کنه ب همون مبلغی ک خودش توافق کرده و قبول کرده پرداخت کنه؟

به طلاق میتونه اعتراض کنه و بگه طلاق نمیدم در اونصورت اون نوشته و توافق باطل میشه و دوباره اگ بخای طلاق بگیری باید توافق جدید نوشته شه ولی به خود امضا نمیتونه اعتراض کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بعد از حکم قطعی طلاق ملزم ب اطاعت از دستور قاضی و پرداخت اون مبلغ مورد توافقه؟ اره؟

100 درصد چون خودش توافق کرده... توافق هم وقتی تسلیم میشه به قاضی قابل تغییر نیست

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 
به طلاق میتونه اعتراض کنه و بگه طلاق نمیدم در اونصورت اون نوشته و توافق باطل میشه و دوباره اگ بخای ط ...

نه خب درخواست طلاق دادیم دیگه چرا ب خود طلاق اعتراض کنه

پس بعد از حکم قطعی طلاق ملزم ب اطاعت از دستور قاضی و پرداخت اون مبلغ مورد توافقه؟ اره؟

مبلغ بعد اجرای صیغه داده میشه...اونم اول داده میشه به محضر دار ک اون امانت داره...اگ چکی چکاشو میگیره اگ قسطیه ک اونم همون برگه سنده

100 درصد چون خودش توافق کرده... توافق هم وقتی تسلیم میشه به قاضی قابل تغییر نیست

خب خداروشکر چه عجب اینجا یه چیزی ب نفع ما شد. البته ده درصد مهریه م رو گرفتم بقیه ش رو بخشیدم 

به خاطر همون دلیلی ک گفتم شاید پشیمون شده از توافق اون مبلغ تنها راهش اینه بگه من طلاق نمیدم تا توا ...

اوف..... آره عوضیه ممکنه این کارم بکنه. ممکن ک چی بگم . حتما

نقد چی؟

ببین من گفتم طلاهامو بهم برگردون با طلاهایی ک ما براش گرفتیم

محضر طلاهارو پیش خودش نگه داشت و بعد صیغه طلاق بهم داد

اگ پول نقدم باشه فکر کنم همینکارو میکنن

عزیز خودت میگی توافق کردید خب پس اون دیگه نمیتونه اعتراض کنه چون هر گونه تغییر باید بااطلاعِ شما باشه 

طلاق توافقی همه چیش توافقی هس  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم