2777
2789
روزی یدونه؟

آره من روزی یکی خوردم ولی یه روز در میونم بخوری خوبه هم برای پوست خوبه هم مو

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میریزه چون پوست سرم شوره های چرب میزنه... منم دست میکنم تو موهام یه دسته جدا میشه😭😭😭😭 ...

منم از ترسم زیاد شونه نمیزنم یا دست بزنم انگار نصفش میاد  

خدایا تنهاییا چرا منو رها نمیکنن ... آدما انگار برای من دعا نمیکنن ...
آره عزیزم بطور طبیعی همه ی ما باید بخوریم البته دوز پایینش .ولی اگه خیلی ریزش دارین بهتره بریددکتر ت ...

دوسه باری رفتم دکتر اما زینک ندادن یبار یکی گفت اهنت کمه یکیم گفت ویتامین سیت کمه قرص دادن اما اصلا بهتر نشدم

خدایا تنهاییا چرا منو رها نمیکنن ... آدما انگار برای من دعا نمیکنن ...
مال من خیلی شدیده دست میکنم تو موهام یه مشت مو میاد بیرون

من موهامو پسرونه زدم و شروع کردم به روغن تراپی.روغن نارگیل روغن زیتون روغن کندش روغن بادام.ترکیب حنا و سدر و ختمی . هر روز یکیش دو سه ساعت میزارم میمونه و با شامپو بچه میشورم. یه روزم جمعه ها استراحت میدم. فعلا بهتره .اگر روغن با طبع گرم زدی بدتر شد روغن با طبع سرد بزن.

منم از ترسم زیاد شونه نمیزنم یا دست بزنم انگار نصفش میاد    

خیای بده،همه جای خونم همش مو ریخته

رو مبل،بالش،تخت،کف آشپزخونه،کف دستشویی😭😭😭😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
دوسه باری رفتم دکتر اما زینک ندادن یبار یکی گفت اهنت کمه یکیم گفت ویتامین سیت کمه قرص دادن اما اصلا ...

بعضی از پزشکا فقط به فکر منفعت خودشونن تاحل مشکلات بیمار.ببین ریزش و شوره و موخوره فقط بخاطر کمبود ویتامین یاعدم مراقبت از مو .این دفعه رفتی دکتر بهش بگو برات آزمایش ویتامین روی بنویسه اگه مشکل داشتی ازش بخواه زینکو بده

خیای بده،همه جای خونم همش مو ریخته رو مبل،بالش،تخت،کف آشپزخونه،کف دستشویی😭😭😭😭

عزیزم 😔ببین قرص زینکو بخور بعدشم شامپو ضدریزش بگیر بنظرم فولیکاخوبه آخه به من ساخت وارزون هم هست شوره هم داری ضدشوره ایروکس بگیر منم شوره داشتم خیلی تاثیر داشت 

عزیزم 😔ببین قرص زینکو بخور بعدشم شامپو ضدریزش بگیر بنظرم فولیکاخوبه آخه به من ساخت وارزون هم هست شو ...

زینک یه مدت هم قرص،هم شربتشو مصرف کردم،انگار نه انگار...

شامپو ایرانی موهامو بدتر میکنه،فولیکا و گزنه ایروکس زدم خیلی بد بود،لورآل خوب بود فقط بار اول،کلییر هم همینطور..

نمیدونم موهام چه مرگشونه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق