2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اجی پررنگه توعکسا خوب نیست فقط هی باد میپیچه تودلم عادیه

نفخ داری منم اوایل بارداری همش داشتم😆

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
نفخ داری منم اوایل بارداری همش داشتم😆

اجی ببخشید اینجوری میگم شوهرم دیشب کلافه شده بود تو خواب میگفت مریم چرا انقد باد گلو میزنی چند شبه چته گفتم نمیدونم بنده خدا نگرانم شده صبحم که اونجوری

منم مث شما بودم  خوب میشی بعد چند هفته

وای اجی قشنگ دل پیچه میگیرم اشوبه زیر دلم تو تقویم بارداری زدم الان سه هفته و پنج روزمه توام همین حول و حوش درد داشتی اجی من هم دلمه هم کمر 

اجی امروز کلی گریه کردم ترسیدم خارج رحمی باشه

اجی ببخشید اینجوری میگم شوهرم دیشب کلافه شده بود تو خواب میگفت مریم چرا انقد باد گلو میزنی چند شبه چ ...

دقیقا منم ولی چون نگه میداشتم میپیچید تو دلم دکترم گفت هر جا اومد ول کن راحت شی😆😅 نفخه تا هفته ی نه و اینا داشتم بعدش حل شد 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
وای اجی قشنگ دل پیچه میگیرم اشوبه زیر دلم تو تقویم بارداری زدم الان سه هفته و پنج روزمه توام همین حو ...

دردت اگه مثل پریودیه نگران نباش من تا هفته ی هفت همش حس میکردم دارم پریود میشم از الان فکر بد نکن

دقیقا منم ولی چون نگه میداشتم میپیچید تو دلم دکترم گفت هر جا اومد ول کن راحت شی😆😅 نفخه تا هفته ی ن ...

وای دیشب عروسی بودم بیچاره شدم هی پامیشدم میرفتم بیرون😀😀😀

دردت اگه مثل پریودیه نگران نباش من تا هفته ی هفت همش حس میکردم دارم پریود میشم از الان فکر بد نکن

اره دقیقا 5روزه از وقتی بی بی چکام مثبت شد 

دعا کنید این هفته ها و روزای حساسو راحت پشت سر بزارم 

ممنون از همدلی تون

وای اجی قشنگ دل پیچه میگیرم اشوبه زیر دلم تو تقویم بارداری زدم الان سه هفته و پنج روزمه توام همین حو ...

نه ناراحت نباش 

درد منم ۵ هفته قطع شد ب نظرم طبیعیه یه سونو هم برو

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
وای دیشب عروسی بودم بیچاره شدم هی پامیشدم میرفتم بیرون😀😀😀

آره یه مدت باید تحمل کنی بعدش خودش رفع میشه .بزن تا دل و روده ات چهچه بزنه😌😌😌

اره دقیقا 5روزه از وقتی بی بی چکام مثبت شد  دعا کنید این هفته ها و روزای حساسو راحت پشت سر بزا ...

پس طبیعیه عزیزم به این زودی ام سونو نرو چون من زود رفتم هفته ی پنج رفته بودم گفت ساک نداری و خارج از رحمه دو هفته بعدش رفتم همه چی نرمال بود عجله نکن