2777
2789
عنوان

پوسته سر

124 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من داداشم ۲۴ سالشه الان چند وقتیه سرش پوسته میزنه یعنی اگه یه روز نشوره زود پوست میزنه خیلیم زیاد..چند مدل شامپو هم گرفتیم اثری نداشت..شما راه حلی میدونین؟

منم پوست سرم چندین ساله که شوره های چرب ریز میزنه و موهام شدیدا میریزه،خسته شدم😭😭😭😭😭

ای خدا یه چیز درست حسابی به من ندادی

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پوست سرم چندین ساله که شوره های چرب ریز میزنه و موهام شدیدا میریزه،خسته شدم😭😭😭😭😭 ای خدا یه ...

عزیزم 😕دکتر رفتی؟چی گفته؟داداش من پارسال رفت یه شامپو داد فایده نداشت

منم پوست سرم چندین ساله که شوره های چرب ریز میزنه و موهام شدیدا میریزه،خسته شدم😭😭😭😭😭 ای خدا یه ...

برو دکتر ، شامپو مخصوص بهت میده ،اگر پوسته ها همره با مو ریزش دارن 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
هم ریز هم درشت..نه التهاب و خارش نداره

دکتر چه شامپویی بهشون داده ؟ 

نباید قطع کنن ، فصل داره که زیاد و کم میشه

عزیزم 😕دکتر رفتی؟چی گفته؟داداش من پارسال رفت یه شامپو داد فایده نداشت

والا دوبار دکتر رفتم،فایده ای نداشت...

انقدم گرونه دیگه دلم نمیخواد برم...

والا چیز خاصی نگفتن،یه مشت شامپو و سرم ایرانی تو مطب خودشون بهم انداختن که اصلا فایده نداشت،بدترم شد.

فقط یبار شامپو کلییر زدم که خوب بود،اونم موهام عادت کرد بهش دیگه اثر نداره

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
دکتر چه شامپویی بهشون داده ؟  نباید قطع کنن ، فصل داره که زیاد و کم میشه

فولیکا داده بود گفته بود هفته ای ۳بار بزن ولی روزایی که نمیزنه باز پوسته میزنه سرش..

برو دکتر ، شامپو مخصوص بهت میده ،اگر پوسته ها همره با مو ریزش دارن 

والا میگم فقط داروهایی میدن که خودشون تو مطب میفروشن کثافتا،مثلا شامپو ایروکس یا سینره که اصلا فایده نداشته

والا میگم فقط داروهایی میدن که خودشون تو مطب میفروشن کثافتا،مثلا شامپو ایروکس یا سینره که اصلا فایده ...

شامپو خارجی بگیر 

دکترت رو عوض کن عزیزم 

ممنون😕هرچی بود رو امتحان کردم رو سرش😅

این کار رو نکنید ، بدتر پوست سر رو تحریک میکنه ، با یک متخصص صحبت کنید عزیزم 

فولیکا داده بود گفته بود هفته ای ۳بار بزن ولی روزایی که نمیزنه باز پوسته میزنه سرش..

عزیزم شدت شامپو کم بوده و کلا تو پاییز و زمستان این موضوع بیشتر هست