2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا

26 بازدید | 3 پست

سلام من یه خواهر شوهر تو خونه دارم اگر چیزی بخره یا آرایش خاصی بکنه و بخواد بره عروسی من حتما بهش تبریک ميگم ولی اون اصلا نسبت به من اینجوری نیس من عقده اینکه چیزی بخرم یا کاری کنم کسی بخواد به روم بیاره و تبریک بگه ندارم ولی از این توقعم ميشه مثلا همین دیشب دید داریم میریم عروسی سر و شکل منم دید  با اینکه رفتیم خونشون با هم بریم ولی اصلا تو صورتم یه نگاه هم نکرد خیلی بی تفاوت بود نميدونم چرا یعنی حسوديش شده بود من که خیلی از رفتارش ناراحت شدم

منم با خانواده شوهرم اینجوریم

ولی دوست دارم بهشون نشون بم احساسم رو

ولی فکر میکنم خوششون نمیاد پس هیچ وقت چیزی نمیگم اوناهم نمیگن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

تصمیم گرفتم منم بشم مثل خودش خیلی بدم اومد نه سلام کرد حتی موقع خداحافظی سرش رو کرد تو گوشیش نگاهم نکرد همینطوری سرش پایین بود خداحافظی کرد! در صورتی که اصلا اینطور نبود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با خانواده شوهرم اینجوریم ولی دوست دارم بهشون نشون بم احساسم رو ولی فکر میکنم خوششون نمیاد پس ...

ولی من همیشه بهش میگفتم ولی اون تا حالا چند بار حس کردم وقتی من یه کاری میکنم سختش ميشه نميدونم چرا؟!!