2777
2789
عنوان

وقت زایمانمه؟؟؟

234 بازدید | 21 پست

تو خواب بودم یهو حس کردم یکم خیس شدمو ترشح دارم نه اونجور که بریزه ها. رفتم دستشویی دو تا مایع ژله ای بی رنگ مایل به زرد خیلی خیلی کمرنگ ازم اومد.. الان چیکار کنم درد هم ندارم بچه هم تکون میخوره. ببخشید اینقدر واضح گفتم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره یواش یواش داری نزدیک میشی اون مایع ژله ای هم برا دهانه رحمته که میخاد باز شه چند هفتته؟

هفته 38 هستم. زایمان اولم دردام شروع شد رفتم همچين علائمی نداشتم

هفته 38 هستم. زایمان اولم دردام شروع شد رفتم همچين علائمی نداشتم

اینم یکی یا دوزه دردات شروع میشه نگران نباش توکل به خدا ایشالله زایمان راحتی داشته باشی تو رو خدا سر زایمان برا منم دعا کنی بتونم بچمو بغلم بگیرم☺☺😘

اینم یکی یا دوزه دردات شروع میشه نگران نباش توکل به خدا ایشالله زایمان راحتی داشته باشی تو رو خدا سر ...

مرسی عزیزم انشاء الله زایمان شما هم راحت باشه و زود نینیتو بغل بگیری. فک کردم دومین بچته.  

شما هم اینطوری شدی؟ اگه اره چند ساعت بعدش زایمان کردی؟

من یه زایمان زودرس داشتم که درست همین جور ترشح ژله ای ازم خارج شد و من اطلاع نداشتم برا چیه دو یا سه روز بعدش یهو دردام شروع شد

من یه زایمان زودرس داشتم که درست همین جور ترشح ژله ای ازم خارج شد و من اطلاع نداشتم برا چیه دو یا سه ...

وای خدا استرس گرفتم واسه زایمان. اولی 12 ساعت طول کشید پدرم در اومد این یکی خدا کنه زود تموم شه. 

وای خدا استرس گرفتم واسه زایمان. اولی 12 ساعت طول کشید پدرم در اومد این یکی خدا کنه زود تموم شه.&nbs ...

استرس برا چی گلم خوشحال باش خدا رو شکر که بچت کامله و یه چند روز دیگه میاد بغله مامانش خدا رو شکر کن😘

نه خیلی زود به دنیا اومد هفته بیست و یک این سری انشالله سرکلاژ میکنم

اخی عزیزم ناراحت شدم واست من فک کردم همش دو سه هفته زود اومد. انشاء الله این یکیو به سلامتی بغل میکنی.  همینطور بعدیو