2777
2789

صفحه ۲۰بودم هنوز😧😧

روحم داشت شاد میشد😣

چرا با روح و روان ادم بازی میکنید اخه😟

اون تایپیکِ مظلوم چیکارتون داشت ترکوندین؟😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جريان اين هارلي چيه كاربر پر حاشيه🤔

بیچاره پرحاشیه نیس پرحاشیه ش میکنن وگرنه کاری ب کسی نداره کلی م مهربونه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

اینقدردخترخوبیه مودب طفلگ امروزفقط اذیتش کردن😢حالم بهم میخورع ازاینجورآدمای حسودواقعن چرابعضی هاقلبشون اینقدرسیاهه مگه ینفرتودنیای مجازی عزیزوپرطرفدارباشه چی ازاوناکم میشه موندم توکارشون اصلن درکشون نمیکنم 😠😠😠

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
تاپیک هارلی رو چرا بستن باز ؟ تف تو ذات آدم حسود بعد هی اینا میان چس ناله که مادر و خواهر شوهرم ال ...

ذخیره کرده بودم الان اومدم ادامشو بخونم دیدم نیییییست😱😱😭😭😭😭😭

اون روزم یکی فیکشو زد 😐نمیدونم چشونه ملت .😕😕😕

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

اینجور کاربرای حسود رو میبینم فقط دلم برای اطرافیانشون میسوزه هارلی که توی فضای مجازی و نمیبیننش اینجوری باهاش تا میکنن وای به حال اطرافیانشون

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
خیلی دختر گل و باحالیه ی تایپیک زده بود با رعایت شئونات اسلامی ولی باز به زحم نکردن. .ترکید😵😵😵😵

زياد نديدمش ولي همش ميشنوم تاپيكاش تركيده يا هي راجبش تاپيك ميزنن