2777
2789
من سومم🤣

ایول ما میتونیییم😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بروازنی نی یاربخواه برمیگردونه کاربری قبلیتا من دوبارقطع کاربری شدم درخواست دادم برم گردوندند

اونو خودم خواستم لغو دسترسی کنه نمیخواستمش دیگه، بیشتر برا تاریخ عضویتم دلم میسوزه😅

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

@نی_نی_یار_1  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

خدا وکیلی مگه صفحه گوشی ما چقدره که نصف بیشترش تبلیغ نشون میده

سر درد گرفتم 😡

حالا قراره تا شب یلدا هم این تبلیغای مزخرف رو تحمل کنیم

من که از اعصاب خوردیم حتی نخوندم چی هست😡😡😡

یه صلوات از ته دلت برای 💔
ولی این بترکه دیگه خط ندارم😢😁

ای جونم، واای پروفت یهو اومد تو صورتم😂