2777
2789
عنوان

تجربه میخوام

73 بازدید | 6 پست

دوستان مادر نامزدمو دو هفتس ندیدم خواستم بهم گفت فردا میاد دنبالم همو ببینیم.منم قبول کردم ولی امشب گفتم بزار یکم کلاس بزارم بدونه دلخورم ک دوهفته نیومده همو ببینیم بهش پیام دادم گفتم فردا کاری برام پیش اومده نمیتونم بیام اونم تو جواب نوشت هر طور تو راحتی.خیلی دلم شکست چند روز پیش برای ناهار مامانم دعوتش کرد گفت بیا اونم گفت نمیتونم مامانم یکم تعارف کرد گفت خب سعی خودتو بکن دوس داریم بیاییو ازین حرفا ولی این جواب حرفش که یکم تعارف نزد بهم تند نبود؟حالا فردا حتما میبینمش زنگ میزنم میگم برنامم کنسل شد میام ولی وقتی دیدمش چه حرفیو بزنم ک متوجه بشه قاعده تعارف کردن اونطور نیس چی بگم با کنایه؟اینم بگم مدیر مدرسه س فرهنگو شعور داره ولی نمیدونم چرا اینجور مواقع این حرفارو میزنه

خدایا بهت وصل میشم ک به ارامش الهی برسم

میتونی بهش بگی دوس داری بیشتر باهاش وقت بگذرونی و ببینیش سعی نکن زیاد حرفت رو کش بدی مردا دوس دارن زودتر حرفتو بزنی و خلاص شی مثه زنا نیستن که عاشق مقدمه چینی ان...بگو گاهی نیاز داری نازتو بکشه و خودتو براش لوس کنی..بگو قاعده زن بودن اینه...بزار بدونه از چه چیزایی دلخور میشی اگه حرفاتو قبول کرد و معذرت خواهری کرد کشش نده و بایه لبخند همراهیش کن

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کس یه خصلت داره.بی احترامی که نکرده.بزرگتره و احترامش واجب.عروس خوبی باش

اخه تو نمیدونی من چطور دلم شکست واقعا اینطوری جواب دادن در شان اون نیس اگه فرهنگش پایین بود میگم عیب نداره ولی فرهنگیه مدیره سطح شعورش بالاس واسه همین توقع یه تعارف ملایمو داشتم 

سعی نکن خیلی اب و تاب بدی و قضیه رو بزرگ جلوه بدی...فقط بزار بدونه کمی دلخوری...

اخه وقتی پیامشو خوندم خیلییی دلم شکست خیلب تند بود ولی چطور کاری کمم ک بدونه از اون حرفش دلخورم ؟چون نمیخوام فک کنه راجبه چیز دیگس

میتونی بهش بگی دوس داری بیشتر باهاش وقت بگذرونی و ببینیش سعی نکن زیاد حرفت رو کش بدی مردا دوس دارن ز ...

عزیزم راجبه نامزدم نبود.راجبه مادر نامزدم بود