2777
2789
عنوان

این که میگن زنا....

429 بازدید | 22 پست

ماه های اول شکست عشقی براشون سخته

مردا چند ماه بعد میفهمن که چه اشتباهی کردن درسته؟

شده ازمردی خوشتون بیاد بذاره بره بعدا باز برگرده؟؟؟؟؟؟

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

برگشته ولی میخوام صدسال سیاه برنگرده 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت برگشتشون بخاطر پی بردن ب اشتباهشون نیست... بخاطر اینه که بخاطر یه دختر یا دخترای دیگه یه چیز بهانه کردن شمارو ول کردن و رفتن با دخترای دیگه،بغد یه مدت که به هردلیلی با اون دخترا به مشکل خوردن یاد شما میفتن وبرمیگردن... که بهتره صدسال سیاه برنگردن.. چون اسنطوری شمارو یه وعده زاپاس نگه داشته برای روز مبادا

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖
علت برگشتشون بخاطر پی بردن ب اشتباهشون نیست... بخاطر اینه که بخاطر یه دختر یا دخترای دیگه یه چیز بها ...

دقیقا

غیر از کسی که بین ماها رو به هم زد

حالا دیگه هیچکی میون ما دوتا نیست

من دست و پامو توی عشقت بستمو اون

حتما مثل من توی عشق بی دست و پا نیست

هر روز میگم با خودم مردم براش تا

بعدا نپرسم از خودم هر روز چرا نیست

این که تو رو از دست بدم کابوس من بود

آغوش آروم تو اقیانوس من بود

تو تا همیشه توی قلبم موندگاری

واسه پشیمونی همیشه وقت داری

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
گولم زده بود دروغ میگفت عاشقمه بعد مدتها گفت دلش باعشق قبلیشه 

این ادمو فراموش کن اعتباری ب حرفاش نیست،منم طرفم رفت بایکی دیگه خودم فهمیدم که باکسیه الانم دلم میخاد فقط برگرده که حالشوبگیرم،چندسال من ب پاش بودم اخه زندگیمو بهم ریخت