2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید ؟؟

102 بازدید | 16 پست

باسلام من ی مشکلی دارم اون اینکه صدای دخترم همیشه میگیره انگارسرماخوردس درصورتی ک اصن سرمانخورده دکترش میگه بیار آندوسکوپی چیکارکنم‌؟

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه اندوسکوپی خیلی ناراحت کننده است اونم برای بچه گناه داره. دکترشو عوض کنید. یک بارم طب سنتی رو تست کنید . بعد اگر هیچ راهی نبود برید سراغ این آزمایش های ناراحت کننده.

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
نه اندوسکوپی خیلی ناراحت کننده است اونم برای بچه گناه داره. دکترشو عوض کنید. یک بارم طب سنتی رو تست ...

موندم بخدا همه همیشه بم میگن این سرماخورده

اون چ جورشه ؟؟

میگم شاید مدل صداشه دگ 

دورگه ها انگار صداشون گرفته س 

من خودم کوچیک بودم صدام خیلی گرفته بود الان کمتر شده 

خیلی هم باحاله صدای دورگه

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
میگم شاید مدل صداشه دگ  دورگه ها انگار صداشون گرفته س  من خودم کوچیک بودم صدام خیلی گرفت ...

راس میگی یعنی چیزخاصی نیس

موندم بخدا همه همیشه بم میگن این سرماخورده

یک سوال صداش طی توالی زمان کلفت و نازک می شه یا کلا همیشه کلفت و دو رگه است طوری که برای شما غیر عادی ولی هیچ علایم بیماری نداره؟

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   
یک سوال صداش طی توالی زمان کلفت و نازک می شه یا کلا همیشه کلفت و دو رگه است طوری که برای شما غیر عاد ...

کلفت ونازک میشه