2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
الان نی نی داری؟

نه الان ندارم.

اما چند ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدانت کاملا خوب شده و تخمدانت آماده ی آمادس.

میدونی کارایی که من کردم چی بود؟

۱-یک سال قرص ضد بارداری خوردم

۲-چهارده کیلو وزن کم کردم

۳-از استرس دور شدم استرس خیلی تاثیر داره‌.

وقتی رفتم دکتر گفت کاملا خوب شدی

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم تازه فهمیدم تنبلی دارم دکترم قرص ضدبارداری داد گف تا دوماه مصرف کنم بعد دوباره برم سونو ایشالا ک ...

من قرصی که خوردم اسمش دیان بودم. اما دکتر باید بگه چه قرصی بخوری

نه اصلا هیچ دردی نداشتم همیشه پریودم منظم بود اینماه دوهفته عقب افتاد آزمایش بارداری دادم منفی بود بعدرفتم سونو ک ببینم چرا عقب افتاده اونجا بهم گف تنبلی داری.آخه من وزنم ۴۶ کیلوئه پریودم منظمه نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم☹

نه الان ندارم. اما چند ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدانت کاملا خوب شده و تخمدانت آماده ی آمادس. ...

شما پریودت همیشه نامنظم بود؟چون شنیدم کسایی که پریودشون نامنظمه تنبلی دارن و درمانش طولانی تره اما کسایی ک پریود منظم دارن اگ تنبلی داشته باشن دوماهه برطرف میشه.این راسته؟

شما پریودت همیشه نامنظم بود؟چون شنیدم کسایی که پریودشون نامنظمه تنبلی دارن و درمانش طولانی تره اما ک ...

آره همیشه نا منظم بود.

نه فکر نمیکنم این حرف درست باشه