2777
2789
عنوان

کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
الان نی نی داری؟

نه الان ندارم.

اما چند ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدانت کاملا خوب شده و تخمدانت آماده ی آمادس.

میدونی کارایی که من کردم چی بود؟

۱-یک سال قرص ضد بارداری خوردم

۲-چهارده کیلو وزن کم کردم

۳-از استرس دور شدم استرس خیلی تاثیر داره‌.

وقتی رفتم دکتر گفت کاملا خوب شدی

ای جان😍 تو فقطططط چرخ بزن در من و دل را بتکان😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تازه فهمیدم تنبلی دارم دکترم قرص ضدبارداری داد گف تا دوماه مصرف کنم بعد دوباره برم سونو ایشالا ک ...

من قرصی که خوردم اسمش دیان بودم. اما دکتر باید بگه چه قرصی بخوری

نه اصلا هیچ دردی نداشتم همیشه پریودم منظم بود اینماه دوهفته عقب افتاد آزمایش بارداری دادم منفی بود بعدرفتم سونو ک ببینم چرا عقب افتاده اونجا بهم گف تنبلی داری.آخه من وزنم ۴۶ کیلوئه پریودم منظمه نمیدونم چرا یهو اینطوری شدم☹

نه الان ندارم. اما چند ماه پیش رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدانت کاملا خوب شده و تخمدانت آماده ی آمادس. ...

شما پریودت همیشه نامنظم بود؟چون شنیدم کسایی که پریودشون نامنظمه تنبلی دارن و درمانش طولانی تره اما کسایی ک پریود منظم دارن اگ تنبلی داشته باشن دوماهه برطرف میشه.این راسته؟

شما پریودت همیشه نامنظم بود؟چون شنیدم کسایی که پریودشون نامنظمه تنبلی دارن و درمانش طولانی تره اما ک ...

آره همیشه نا منظم بود.

نه فکر نمیکنم این حرف درست باشه