2777
2789

بچها چندروز پیش موقع دستشویی کردن سمت چپ شکمم دردمیگرفت، انگار درازنشست زده باشی عضلات چجوری سفت ودردناک میشه یاببخشید انگار ادرار نگه داری بعد تخلیه کنی دردش اونجوریه، هیچ علایمی ازعفونت ندارم، بعضی اوقات تو طول روز موقع خم شدن یا دستشویی رفتن به سراغم میاد، چیزخطرناکیه؟! دکترمم فردانیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منم همینجوریم امروزم سونو داشتم مشکلی نبود

خب خداروشکر منم دلم میهواد سونوبدم خیالم راحت شه، اگرمشکلی واسه نی نی نباشه مهم نیست تحمل میکنم ولی نگران اونم

شماهم موقع ادرار کردن وخم شدن دردتو میاد؟! از ی ماما پرسیدم میگه عادیه

اره وقتی دسشویی میرم دردم میاد . یکشنبه وقت دکترمه بهش میگم ببینم نظرش چیه

👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
خداخیرت بده بمنم بگو حتما، من تو اون ماه نوبت دارم

سلام شما کی خوب شدین؟

دکترتون چی گفت؟

منم اینجوریم

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا
سلام شما کی خوب شدین؟ دکترتون چی گفت؟ منم اینجوریم

سلام عزیزم، چه تاپیک قدیمی، بعد چندروزخوب شدم، عفونتم نبود، یچیز عادی بود خودش خوب شد، هفته دیگه نوبت سزارینم هست واسم دعاکنید دوست عزیز

سلام عزیزم، چه تاپیک قدیمی، بعد چندروزخوب شدم، عفونتم نبود، یچیز عادی بود خودش خوب شد، هفته دیگه نوب ...

مرسی که جواب دادی

ان شااله به سلامتی زایمان کنی

خودت سزارین خواستی یا شرایطت باعث شد؟

پسرم علیرضا ۱۳۹۸/۰۵/۳۱ به دنیا اومد و زندگی منو محمدرضا شادتر از قبل کرد. ان شاالله همه منتظرا این حس تجربه کنن به حق امام رضا
مرسی که جواب دادی ان شااله به سلامتی زایمان کنی خودت سزارین خواستی یا شرایطت باعث شد؟

ایشالابارداری خوبی داشته باشی، ولی توروخدا الکی مثل من چاق نشو، من سه ماهه اول خیلی وزن زیاد کردم، دفع پروتیین داشتم، مشکوک به مسمومیت بارداری، یشب بستری شدم، تاهفته30بارداریم عالی بود ولی بعد اون همش بخاطر اضاف وزن دستم بند دکتر ودارو بود، نه اب بچم از هفته31کم شده هرهفته سونو ونوارمیدم، دیگه ریسک طبیعی نمیکنن

ایشالابارداری خوبی داشته باشی، ولی توروخدا الکی مثل من چاق نشو، من سه ماهه اول خیلی وزن زیاد کردم، د ...

ان شاالله که همه چی خوب پیش میره و به سلامتی زایمان میکنی و جواب اینهمه سختی با بغل کردن میوه زندگیت میگیری

خخخخ باشه حواسمو جمع میکنم😉

ان شاالله که همه چی خوب پیش میره و به سلامتی زایمان میکنی و جواب اینهمه سختی با بغل کردن میوه زندگیت ...

سلام 

خانمی شما درد زیر  دلتون خوب شد

من الان ۸ روز بیشتره درد زیر دل دارم. دراز کشیده بهترم.دکتر بهم دارو آمپول جلوگیری از زایمان زودرس داده.نمی دونم دلیلش چیه.خیلی نگرانم

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
سلام  خانمی شما درد زیر  دلتون خوب شد من الان ۸ روز بیشتره درد زیر دل دارم. دراز کشیده ب ...

سلام اره رفع شد

کلا پایان ۶ ماهگی برای من پایان همه دردا و مشکلات بود