2777
2789
عنوان

عفونت

114 بازدید | 12 پست

سلام خانوما میشه هر کسی اطلاعات درست داره کمکم کنه .

من تو اقدامم .ماه پیش عفونت قارچی داشتم رفتم دکتر بهم پماد کلوتریمازول داد کامل استفاده کردم و بعدش پریود شدم و الان تازه پاک شدم و اصلا رابطه نداشتم .الان ترشحات ابکی سفید مثل شیر دارم کسی میدونه این از چیه؟ میتونه عفونت باشه ؟ 

سلام به احتمال زیاد طبیعیه چون من دائما ترشحات دارم قبلنا دکترا گفتن که عفونت قارچیه و کلترمازول با پماد ان ان دادن استفاده کردم یکم بهتر شدم ولی همیشه ترشحات دارم . ماما ها میگن عفونت نیست ترشحاته طبیعیه

بزرگ ترین ثروت داشتن کسی هست که به تو آرامش بدهد.!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به احتمال زیاد طبیعیه چون من دائما ترشحات دارم قبلنا دکترا گفتن که عفونت قارچیه و کلترمازول با ...

نه طبیعی نیس این عفونت قارچیه منم دارم 

فقط ترشح کشدار بی رنگ طبییعه 

غیر از این عفونته هر ترشحی باشه

منم دارم قارچیه  اگه بی رنگ کشدار بود طبیعیه

من زیر دلم سمت راستم ی دوماههی میشه ک درد میکنه یعنی بخاطر همینه؟ شماهم درد داری چ قرصی مصرف میکنی

خدااااا جونم منم بندتم انگار ک منو فراموش کردی بچه ها برا مشکلم میشه ی صلوات بفرستی   
نه طبیعی نیس این عفونت قارچیه منم دارم  فقط ترشح کشدار بی رنگ طبییعه  غیر از این عفونته ...

اها مرسی که گفتی . پس یه آزمایش بدم ببینم چیه . دو ماهه که عادت هم نشدم خیلی مضطربم!😐

من زیر دلم سمت راستم ی دوماههی میشه ک درد میکنه یعنی بخاطر همینه؟ شماهم درد داری چ قرصی مصرف میکنی

اره عزیزمم منم درد دارم 

دقیقا الانم درد داشتم اعصابم خورده 

وقتی ترشح تو واژن زیاد باشه زیر شکم درد میکنه بخاطر عفونت شدید

منم قبلا درد نداشتم با اینکه عفونت داشتم یک سالی میشه درد هم بهش اضافه شده بخاطره عفونته نگران نباش

عفونتت. حل بشه دردن هم کامل میره

اها مرسی که گفتی . پس یه آزمایش بدم ببینم چیه . دو ماهه که عادت هم نشدم خیلی مضطربم!😐

نه عفونت ربطی به پریودی نداره 

هورمونات شاید بهم ریخته برو دکتر سونو داخلی میده اگه مشکلی نبود حتما از هورمات احتمالا هست

[QUOTE=76959677]نه عفونت ربطی به پریودی نداره  هورمونات شاید بهم ریخته برو دکتر سونو داخلی میده اگه مشکلی نبود ...[/QUOآااااام باشه فقط دعا کنین مشکلم جدی نباشه اخه میدونم که بار دار نیستم شاید کیست باشه سابق اش رو داشتم . مرسی از شمادوستان 😗😗😘

[QUOTE=76959677]نه عفونت ربطی به پریودی نداره  هورمونات شاید بهم ریخته برو دکتر سونو داخلی میده ...

عزیزی 

ان شالله که نیس

نه به خودت بد راه نده ، یکی از فامیلامون هم همینجوره، هیچ مشکلی هم نداره بخاطر همورمانس...

عزیزی  ان شالله که نیس نه به خودت بد راه نده ، یکی از فامیلامون هم همینجوره، هیچ مشکلی ه ...

ان شاءالله که همین طوره عزیزم . توکل بخدا ‌ مرسی گلم که جوابم دادی 😘