2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو روزه قرص نیخورم. تو چی میخوری؟ من اُب استاپ خریدم.از دوتا دکترم پرسیدم گفتن خوبه بخور

من قرص جی سی میخورم واقعا عالیه

از آکادمی لاغری گرفتم خانوم لاریجانی 

شماره اش هم این بود

09399264169 

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفتم خدایی عالی بود . این ادرس سایتشون است   https://ww ...

من جای دیگه ای رو قبول ندارم چون کلا خانوادگی از اینجا خرید کردیم و همیشه راضی بودیم مرجوع و تعویض و اینا هم داشتن

منم دو روزه قرص نیخورم. تو چی میخوری؟ من اُب استاپ خریدم.از دوتا دکترم پرسیدم گفتن خوبه بخور

عزیزم از کجا این قرص رو گرفتی؟تاثیرش خوب بوده؟

خانم سین❤️آقای شین⁦❤️⁩ تا ابد عاشق هم⁦❤️⁩ 
من قرص جی سی میخورم واقعا عالیه از آکادمی لاغری گرفتم خانوم لاریجانی  شماره اش هم این بود 09 ...

سلام خوب هستین از قرص جی سی راضی بودین ؟ عوارضی براتون نداشت ؟ رنگ قوطی و درش چه رنگی بود ؟ 

سلام خوب هستین از قرص جی سی راضی بودین ؟ عوارضی براتون نداشت ؟ رنگ قوطی و درش چه رنگی بود ؟ 

سلام عزیزم اگه قسمت شد عکس قبل و بعدم رو میزارم واستون ببینید خیلی خوب بود البته بگم که مشاورم هم خیلی کمک ام کرد. من نه قصد تبلیغ کردن کسی رو دارم نه کلا این کارو دوست دارم اگه دلتون خواست شماره مشاوره لاغریم رو میزارم ازش مشاوره بگیرید اگرم نه زنگ نزنید. 09399264169 خانوم لاریجانی. خداوکیلی به همه دوستام و خانواده هم شمارشو رو دادم و دعام کردن شمام اگه لاغر شوید دعام کنید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز