2789

دوربین دوست دارم بخرم ولی خییییلی گرون شده پارسال پبارسال با دو میلیون بهترین دوربین میشد خرید داداشم خرید الان نه میلیون شده 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی تازه اگه مارک خوبی ور نداری  دوربین  اگه بخوای بخری بالای سه تومن هست 

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

گوشی   دوربین  اگه بخوای بخری بالای سه تومن هست

ممنون چه عجب یکی اومد تاپیک من هر چقدر تاپیک میزنم کسی نمياد چون قطره نمی چکونم آب و تاب نميدم عنوان ميخره نمیذارم 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

گوشی 

چون دوربینم دارم اصلن استفاده نمیکنم

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خوب با دو تومن هیچی نمیشه خرید من ایفون خریدم ۱۵۸۰۰ 

😲دلت اومد؟

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
ممنون چه عجب یکی اومد تاپیک من هر چقدر تاپیک میزنم کسی نمياد چون قطره نمی چکونم آب و تاب نميدم عنوان ...

منم خیلی دلم میخواست دوربین بخرم برای اینکه از دخترم عکس میگیرم اما افتصاح گرونه

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز