2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوشی تازه اگه مارک خوبی ور نداری  دوربین  اگه بخوای بخری بالای سه تومن هست 

میشه یک صلوات بفرستین برام و دعا کنید حال دلم خیلی بده میشه دعا کنید به اونی میخوام برسم و برگرده حاجت روا بشم خیلی ممنون میشم ازتون

گوشی   دوربین  اگه بخوای بخری بالای سه تومن هست

ممنون چه عجب یکی اومد تاپیک من هر چقدر تاپیک میزنم کسی نمياد چون قطره نمی چکونم آب و تاب نميدم عنوان ميخره نمیذارم 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

گوشی 

چون دوربینم دارم اصلن استفاده نمیکنم

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خوب با دو تومن هیچی نمیشه خرید من ایفون خریدم ۱۵۸۰۰ 

😲دلت اومد؟

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)
ممنون چه عجب یکی اومد تاپیک من هر چقدر تاپیک میزنم کسی نمياد چون قطره نمی چکونم آب و تاب نميدم عنوان ...

منم خیلی دلم میخواست دوربین بخرم برای اینکه از دخترم عکس میگیرم اما افتصاح گرونه

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)