2777
2789
عنوان

خارداره 👹👹👹👹👹👹😠😠😠😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 28 پست
نه اتفاقا به شدت آدم فهمیده و باکمالاتی هستی(بخاطر امضات)😉😉😉

امضا منم ببینین😊

اینترنت رایگان همراه اول... با عضویت در باشگاه فیروزه ای ...هرکی گرفت برای امواتم فاتحه بخونه ........لینک باشگاه مشتریان همراه اولهhttp://my.mci.ir/user/clubInvitation?invId=MNm2z8rG         
نه اتفاقا به شدت آدم فهمیده و باکمالاتی هستی(بخاطر امضات)😉😉😉

خخخخ😂😊😊😊

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از این ب بعد بیاید تاپیکم دلم میشکنه ممنون

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
من اومدم و اصلا مشکلی باهات ندارم هیچ، خیلی ازت خوشم میاد 💓💓💓💓💓💓💓😘😘😘

ممنون مرسی😍😍😍😍😙😙😙😙

با این چیزی ک نوشتی الان ملت با گرونی خاردار میان میریزن سرت

وای پس من فرار کنم

من اولین‌ بارِ دارم کاربریتونو میبینم😊

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
درمورد مادرشوهر بنویس حتی دروغ 😂😂😂😂 منم هرچی میزنم کم میان

باشه از این ب بعد همین کارو میکنم