roooooya مدیر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عنوان جنین فریز😥😥😥 | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 37 پست سلام دوستانمن جنینام شش سال که فریزن ...میخوام این ماه اقدام کنم...بنظرتون خوبه اقدام کنم؟تاحالا کسی بعد شش سال جنین فریز نتیجه گرفته؟؟ خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰 1397/09/21 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 من ٤بار اى وى اف كردم و خدارو شكر نتيجه گرفتن البته فيريز نداشتم انتقالش هم اصلا درد نداره مشکلتون چی بود عزیزم خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 بچه هایی که ای وی اف کردید قبل از ازمایشتون علائم داشتید؟ من هیچ علائمی ندارم سه روز دیگه هم ازمایش دارم کلا حالتام مثل پریوده😑
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 بچه هایی که ای وی اف کردید قبل از ازمایشتون علائم داشتید؟ من هیچ علائمی ندارم سه روز دیگه هم ازمایش ... علائم خاصی نداره..برای هرکسی یجوره ...بیشتر علائمشم شبیه پریودیه...انشاالله که بارداری نگران نباش به این چیزا فکرنکن خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 علائم خاصی نداره..برای هرکسی یجوره ...بیشتر علائمشم شبیه پریودیه...انشاالله که بارداری نگران نباش به ... خدا کنه مثبت شه خیلی خرج کردم و درد کشیدم تو این راه
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 خدا کنه مثبت شه خیلی خرج کردم و درد کشیدم تو این راه انشاالله مثبت میشه استرس نداشته باش خودتو با فیلم وموسیقی سرگرم کنه...مشکلتون چی بود..کدوم مرکز میرید؟ خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
mino8 عضویت: 1395/02/06 تعداد پست: 4796 انشاالله مثبت میشه استرس نداشته باش خودتو با فیلم وموسیقی سرگرم کنه...مشکلتون چی بود..کدوم مرکز میری ... عزیزم مشکل من ضعیفیه تخمدانه تخمکام خییلی ضعیفه
roooooya مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 954 عزیزم مشکل من ضعیفیه تخمدانه تخمکام خییلی ضعیفه نگران نباش عزیزم انشاالله که متبت میشه ومامان میشی خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰