2777
2789
عنوان

جنین فریز😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 37 پست
آقا یکی بگه یعنی چی

اسپرم و تخمک رو تو محیط ازمایشگاه ترگیب میکنن و هر۰قدر جنین تشکیل بشه نگه داری میکنن و فریز

هر وقت که بخوان انتقال میدن به رحم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ایشان و همسرشان لقاح رو داشتن اما در آزمایشگاه این جنین نگهداری میشه و بعدا ک خواستن میاد تو رح ...

خب چرا میبرن آزمایشگاه خب هروقت خواستن بچه بیارن

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌
خب چرا میبرن آزمایشگاه خب هروقت خواستن بچه بیارن

خب برا کسایی هست که نازایی دارن و نمیتونن طبیعی باردار بشن

یا برای کسایی که جنسیت براشون مهمه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
120هزار؟؟؟ من بیشتر شنیده بودم

من دیروز رفتم پرداخت کردم ...اره هزار

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
شما انجام دادی سخت بود ازمایشش؟؟ و اینکه منم میخام انجام بدم اما از جایگزین تو رحم میترسم نمیدونم‌ ...

من ٤بار اى وى اف كردم و خدارو شكر نتيجه گرفتن

البته فيريز نداشتم

انتقالش هم اصلا درد نداره

شما انجام دادی سخت بود ازمایشش؟؟ و اینکه منم میخام انجام بدم اما از جایگزین تو رحم میترسم نمیدونم‌ ...

نه اصلااا سخت نیست..واسه انتقال که شبیه معاینست چیزی متوجه نمیشی

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰