2777
2789
عنوان

ضایع ترین خواستگارتون کی بود ؟🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15515 بازدید | 289 پست

با کتونی اومد و شلوار لی   

:/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسره تو راه مدرسه میفتاد دنبالم خیلی زیاد میزد سنش.بعد چند وقت دیدم‌مادرشو آورده جلو مدرسه پسره بی فرهنگ.مادرش اومد باهام حرف بزنه منم قهوه ایش کردم رفت😂😂

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

😂😂😂خيلي سال پيش يكي بهم زنگ زد خودشو معرفي كرد و كامل منو ميشناخت اما من اصلا نميشناختمش، گفت براي پيشنهاد كار فردا صبح ساعت ٨:٣٠ تئاتر شهر باشيد( من رو هم تو همون تئاتر شهر ديده بود) منم صبحش رفتم و توي ترياي تئاتر شهر نشستيم و حرف زديم و گفتم بقيه گروهتون كجان كه يهو گفت راستش كار بهانه بود ميخواستم اگر اجازه بديد بيشتر آشنا بشيم البته نه براي دوستي براي ازدواج، چشمام داشت از حدقه ميزد بيرون هشت و نيم صبح آخه؟؟بعد طرف قدش نصف من بود و كلا از نظر ظاهر فاجعه بود اما تا دلتون بخواد اعتماد بنفس داشت ، برگشتم خونه شاكي بودم به مامانم گفتم گفت وا مگه كله پزه؟؟؟؟هنوز مامانم گاهي توي تيتراژ ها اسمش رو ميبينه ميگه اِ همون كله پزه😂😂😂

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream