2777
2789
عنوان

ضایع ترین خواستگارتون کی بود ؟🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 15517 بازدید | 289 پست

یه پسری که قدش از من کوتاه تر بود 😑😑حالا من خودم ۱۶۰ ام اون از من کوتاهتر بود و بسیار زشتتتتتتتتتتتتنتتتتتتتتتتتت 😑😑😑 اعتماد بنفس بالاییم داشت از من ۱۳ سالم بزرگتر بود 😑😑😑

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بود که به ما معرفیش کرده بودن. بعد معیار اول این اقا برای همسرش, داشتن چشمِ رنگی بود. اونی که معرفی کرده بود زنگ زده بود که بگین این خواستگاره چه ساعتی بیاد. چون خانواده اش از شهر دیگه ای میان و میخوان دو سه مورد رو ببینن. فک کن داشتن همزمان قرار چند تا خواستگاری میذاشتن :))) منم گفتم حق ندارن اینجا بیان. مگه مغازه است برن یه دور برنن اگه بهتر پیدا نکردن دوباره بیان.

ی پسره چشم سبز بچه ننه

یکی از دوستای مامانم معرفی کرده بود و چقدر تعریفشو داد و اینکه پسرشون خیلی قد بلنده و دختر قد بلند میخواد😐

تو دربایستی دوست مامانم گفتیم بیان

وقتیم که اومدن ی پسره با قد خیلی معمولی بود من منتظر بودم ببینم چه قدی داره مثلا،همشم در گوشی ما مامانش پچ پچ میکرد بی تربیت

از وقتی اومد با اون چشمای سبز هیزش سرتا پامو دید میزد لامصب😳

بعدم که رفتیم حرف بزنیم تا نشستیم یهو از جاش پرید و گفت ببخشید ی لحظه رفت بیرون و به مامانش اشاره داد،اون اومد و ی دفترچه از تو کیفش بهش داد

دفترچه سوالاتش بود🤣از رو اونا نگاه میکرد سوال میپرسید

اولین سوالشم این بود که شما مرجع تقلید دارید یا نه

بعدم اینکه الگوی شما تو چه بازیگر یا خواننده ایه😐😁

منم تا تونستم ضایعش کرد خیلللللی عقلش بچه بود

هنوزم خبر دارم مجرده

🌷
😂😂😂خيلي سال پيش يكي بهم زنگ زد خودشو معرفي كرد و كامل منو ميشناخت اما من اصلا نميشناختمش، گفت برا ...

وااای 8صبح اخه لعنتیییی😂😂😂😂 من بودم به هشت قسمت نامساوری تقسیمش میکردم

خدایاشکرت
چیکار کردی؟ 😂😂😂

گفتم‌اون از پسر بی فرهنگت یه ماهه مزاحمم میشه اینم ازشما.مگه من ننه بابا ندارم جلو مدرسه جلومو گرفتی خواستگاری میکنی😂😂خیلی جوگیر شده بودم

تیکر رسمی شدن عشقمونه❤

یه پسره تو فامیل زن عموم بود رفته بود خواستگاری دختر داییم ،بهش نداده بودن بعدازاونجایی که من خیییییلی شبیه دخترداییم هستم اومده بود خواستگاری من 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊