لطفا برا منم دعا کن،من واقعا ب ازدواج نیاز دارم نمیخوام هیچوقت بگناه بیفتم ولی بخاطر مشکلی ک دارم نم ...
عزیزم هیچ وقت بخاطر برطرف شدن مشكلات نخایین ازدواج كنین این حرف رو بهم گفته بودن ولی من بعدا بهش رسیدم. اول حال خودت رو در زمان مجردی خوب كن طوریكه بگی اگه تا آخر عمرم ازدواج نكنی هییچ مشكلی نیس برات بعدا وارد زندگی مشترك شو. ازدواج هیچ مشكلی رو برطرف نمیكنه فقط شكلشون عوض میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه خانم بود بعضی وقتا میامد خونمون مامانم بهش کمک میکرد یه روز زنگ زد گفت دخترتون رو واسه پسرم میخوا ...
یه زنه هم تو فامیل دور ما بود كه به مامانم میگفت دوتا پسر دارم میخام براشون زن بگیرم منظورشم من و دختر عموم بودیم ! كار و پول ندارن .عروسی نمیخاد بگیرن میرن قم زیارت !! ( مشهدم نگفتا قم ) بعد میان خونه ما تو هراتاق یكیشون میمونن ما تا چند سال سوژه خنده ما بودن ! تا اینكه شنیدیم پسراش زن كارمند گرفتن !! خونشونم سه طبقه ساختن دادن به پسراشون
یه پسری که مامانش تو خاستگاری می گفت سه تا پسر دارم دیگه خسته شدم از بس کاراشونو کردم، عروس میخوام کمک حالم باشه. باز خدا رو شکر رک و راست همون اول گفت