2777
2789
عنوان

شب یلدا

235 بازدید | 12 پست

سلام 

بچه ها ماپارسال شب یلدا خونه مادرشوهرم اینا بودیم همه جاری خواهرشوهرم اینام بودن خیلی خوش گذشت بعد قرار بود خ اهرخودم بره خونه مامانم اینا بعدا متوجه شدم نرفتن بعد مامانم و بابام با برادرم که مجرده تنها بودن خیلی ناراحت شدم امسال باشوعرم برنامه ریختیم شام بپزیم و هله هوله بخریم بریم خونه مامانم اینا الان مادرشوهرم زنگ زد بهم و شب یلدا دعوتمون کرد منم هول کردم روم نشد بگم نمیاین الان غصم گرفت چیکارکنم باز مامانم اینا تنها میمونن

چیکارکنم بنظرتون زنگ بزنم به مادرشوهرم بگم نمیتونم بیام

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بنداز گردن شوهرت بگو اون كنسل كنه

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞
نه بنداز گردن شوهرت بگو اون كنسل كنه

مادرشوهرم خانوم مهربون و منطقیه اونجور نیست که ناراحت بشه اخه تعداد بچه هاش زیادن دور هم ۴۰ نفر میشن ولی مامانم اینا تنهان

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

منم بودمگفتم میرفتم خونه بابام پارسال خونه پدرشوهرم بودم امسال خونه بابام میمونم

بزار شوهرم بیاد بگم اون زنگ بزنه من روم نمیشه😣

من خانواده شوهرم خیای خودخواهن هم دختراشون هم پسراشون میخوان باشن.الان ۴ساله میریم خونشون اصلا هم خوش نمیگذره.منم امسال برا مامانم اینا رستوران رزرو کردم که اصلا خونه دلشون نگیره برن رستوران با موسیقی زنده.خودمم برم خونه این آدمای خودخواه خسیسسسسسس.

من خانواده شوهرم خیای خودخواهن هم دختراشون هم پسراشون میخوان باشن.الان ۴ساله میریم خونشون اصلا هم خو ...

خدایی بی انصافیه بگم خوب نیست چون واقعا سنگ تموم میزارن ولی از اینورم دلم واسه مامانم اینا میسوزه

هرجور شده میرم خونه مامانم اینا

سخت نگیر زنگ بزن کنسل کن وعلتو بگو وقتی مهربون ومنطقیه غمت چیه????منم خانوادم تنهان ولی مامیریم منزل پدرشوهرم اینا 1شبه دیگه هرجاخوش میگذره برو همونجا

درتاریخ 1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد 1صلوات مهمونم کن حاجت روابشی انشالله🙏
مادرشوهرم خانوم مهربون و منطقیه اونجور نیست که ناراحت بشه اخه تعداد بچه هاش زیادن دور هم ۴۰ نفر میشن ...

چه خوب 

پس بگو شوهرت بگه ديگه 

يه پسر دارم شاه نداره از خوشگلي تا نداره ولي دلش خواهر ميخواد ميگه مامان اگر خواهر داشتم باهاش خاله بازي ميكردم تو راحت ميخوابيدي نميدونه نميتونم 😞