2777
2789
عنوان

سوال دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

117 بازدید | 7 پست

خانوما سوال دارم.این کانال هایی هستند توی فضای مجازی که لوازم خونگی میفروشندمنظورم اوناییه که مال بانه هستند.تاحالا ازشون خرید کردید؟اگه آره از خریدتون راضی بودید؟یه کانال دارم قیمتاش خوبه اما نمیدونم میشه خرید کرد ازشون یانه؟ارسال کالاشونم رایگانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من لباس خريدم كفشم خريدم ازون كانالا خوب درومد

واقعا خوب بودن؟آخه قیمتاش پایینه.نمیدونم بخرم یانه؟توی شهر ما لباس واینا گرونه وقتی میرم خریداینقد باید قیمت بگیرم که گرون نخرم  

واقعا خوب بودن؟آخه قیمتاش پایینه.نمیدونم بخرم یانه؟توی شهر ما لباس واینا گرونه وقتی میرم خریداینقد ب ...

اره نسبت ب پولش خيلي خوبه

من ي بوت از تيراژه قيمت كردم ٤٥٠تومن بود

توي اون كانال ١٢٠خريدم ببين اصلش نبود ولي ظاهري جفت همون بود

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
اره نسبت ب پولش خيلي خوبه من ي بوت از تيراژه قيمت كردم ٤٥٠تومن بود توي اون كانال ١٢٠خريدم ببين اصل ...

120که قیمت متوسطه.این کانالی که من دیدم همه اجناس زیر 100بودن.مثلا لباسها کمتر از50بودن به خاطر همین پرسیدم با این قیمتامیشه اعتماد کرد بهشون.ارسالشونم رایگان فکرکنم پرداخت پولم درمنزل بود

120که قیمت متوسطه.این کانالی که من دیدم همه اجناس زیر 100بودن.مثلا لباسها کمتر از50بودن به خاطر همین ...

اره عزيزم وقتي پرداخت درب منزل باشه ك منزل باشه ك مشكلي نيس ديگ

تو نگاه ميكني مشكل داشت ميدي پست برگردونه

بي خيال دنيا و قانوناااااااش