2777
2789
عنوان

اینستاگرام

79 بازدید | 6 پست

شوهرم اینستا داره 

تو گوشی منم اینستاش هست خودش هم میدونه 

یدفه یه دختره بهش پی ام داده بود اینم جواب داده بود  ازون موقع من حساس شدم یه مدت حذفش کرد باز نصبش کرد 

هر بار دختری دایرکت میداد من بلاکش میکردم ناراحت می‌شد میگفت اونام بلاک میکنن کاربریم مسدود میشه 

تا این اواخر یکی پیام داد بهش آخر نفهمیدم مرد بود یا زن ازونجا گفت هر کی پی ام داد تو جواب نده شاید رفیقم باشه سرکار بذاره خوب نیست واسم اگه ریگی به کفشم بود تو گوشی تو اینستا نصب نمیکردم 

تا دیشب ک یه استوری عاشقانه گذاشت برای من مثلا 

بعد صبح یه دختره پی ام داده استوری برای من گذاشتی گفتم نه تو کی هستی 

گفت باشه بابا شوخی کردم منو نزن 

منم گفتم واسه همسرم استوری گذاشتم در ضمن با کسی شوخی ندارم 

اونم گفت میدونم 

بعدم گفتم پی ام نده بای 

پیامارو حذف کردم ویدقه بعد شوهرم اس داد تو به کسی پی ام دادی گفتم چطور گفت دادی یا نه 

گفتم دادم ک چی 

گفت مگه نگفتم جواب هیچ مادر فلانی رو نده 

منم گفتم پیاما چی بوده و آخرش گفتم نگران نباش زن بود 

الان دیدم رفته شوهرم همه پستاشو پاک کرده 

تازه چند روزه رابطه ما خیلی خوب شده بود 

منم یک هفته ست بچم سقط کردم تو چهارماهگی چون دکترا گفتن ریه ش بزرگه 😞کلا همه چی خراب شده 

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یسری زن و شوهرا که تو اینستا انقدرررر عاشق و معشوق بازی درمیارن و کل زندگیشون وسط اینستاس که حال آدم بد میشه

کاش کلا فیل تر بشه

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

اين كه اينستاست، تو كوچه و خيابون هم دنبال شوهرت مى رى كه با نگاه هر زنى باهاش دعوا كنى؟ روى اعتماد به نفس و قابليتهات بيشتر كار كن كه شوهرت دنبالت باشه، نه تو دنبال اون.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.