2777
2789
عنوان

دلم خرید میخواد

707 بازدید | 29 پست

از وقتی باردار شدم چیزی نخریدم همش میگم برام تنگ میشه یا یه وقت چاقتر بشم نتونم بپوشم. امروز خیلی دلم میخواد برم خرید حسابی😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑ولی نمیشه. تو اینستا میچرخم لباسارو میبینم نمیشه اعتماد کرد و خرید. خیلی دپرسم. البته اونقدم پول ندارما تا یه حدی پس انداز کرده بودم. الانم همه چی گرون🤐🤐🤐🤐🤐

قبلا خرید خیلی میچسبید الان میرم خرید یه دور به خاطر قیمتا حرص میخورم و پولی که باید پرداخت کنم  یه دور به خاطر اون کسایی که نمیتونن هیچی بخرن خدا لعنت کنه مسببین این افتضاح رو 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خب لباس نخر یه چیز دیگه بخر مثلا کیف.... من ماه هشت بارداریم یک جفت کتونی و یه حلقه تن زیپ خری ...

کیف رو امسال چنتا قیمت مناسب خریدم. دلم مانتو و بافت میخواد. خداییش خیلی صرفه جو هستم تو لباس ولی کیف و کفش رو نه

من خیلی وقته نرفتم خرید با این گرونی ها خیلی سخت شده....دلم یکارتی میخواست میرفتم باهاش خرید پولشم تموم نمیشد😁از قدیم گفتن خانم ها پاساژ ...اقایون ماساژ

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

آی گفتی داغه دلمو تازه کردی😫. من باردار نیستم ولی فردا شب مهمونی دعوتیم اینقدر دلم میخواد برم واسه خودمو بچه هام لباس بخرم ،ولی لعنت به این بی پولی. تقریبا 7سال پیش یه پالتو خریدم هنوز همونو میپوشم.😢. چی میشد اینقدر گرونی نبود ما هم وضعمون خوب بود دلمون شاد بود😭

میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
کیف رو امسال چنتا قیمت مناسب خریدم. دلم مانتو و بافت میخواد. خداییش خیلی صرفه جو هستم تو لباس ولی کی ...

برعکس من کیف وکفش زیادنمیخرم ولی لبااااس اوووف

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من خیلی وقته نرفتم خرید با این گرونی ها خیلی سخت شده....دلم یکارتی میخواست میرفتم باهاش خرید پولشم ت ...

وای منم همیشه اینو میگم دلم میخواد کارت پر پول تو جیب همه مون باشه. ولی مامانم میگه ادم همه چی داشته باشه زندگیش تکراری میشه

آی گفتی داغه دلمو تازه کردی😫. من باردار نیستم ولی فردا شب مهمونی دعوتیم اینقدر دلم میخواد برم واسه ...

خب عزیزم پارچه بگیربدوزبه صرفه ترازخریدشه من یه مانتوپاییزه دوختم برام ۱۱۰تومن افتاد.رفتم مانتوپاییزه بگیرم جنس بنجل هااااا کمتراز۱۸۰نبودتوبازار

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

کیف رو امسال چنتا قیمت مناسب خریدم. دلم مانتو و بافت میخواد. خداییش خیلی صرفه جو هستم تو لباس ولی کی ...

من حامله نیستم اما اصلا امسال بافت نخریدم مانتو بافتم نخریدم اخرین مانتوم مال مرداد ماهه... چون اهل مهمونی و بیرون رفتن نیستم چکمه مم مال مال پارساله امسال نخریدم فقط دوتا شلوار لی خریدم همین😂البته وضعمونم بد نیستتتتتت هااااا دلم نمیاد بخرم الکی همه چی گرون شده