از وقتی باردار شدم چیزی نخریدم همش میگم برام تنگ میشه یا یه وقت چاقتر بشم نتونم بپوشم. امروز خیلی دلم میخواد برم خرید حسابی😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑ولی نمیشه. تو اینستا میچرخم لباسارو میبینم نمیشه اعتماد کرد و خرید. خیلی دپرسم. البته اونقدم پول ندارما تا یه حدی پس انداز کرده بودم. الانم همه چی گرون🤐🤐🤐🤐🤐
قبلا خرید خیلی میچسبید الان میرم خرید یه دور به خاطر قیمتا حرص میخورم و پولی که باید پرداخت کنم یه دور به خاطر اون کسایی که نمیتونن هیچی بخرن خدا لعنت کنه مسببین این افتضاح رو
آی گفتی داغه دلمو تازه کردی😫. من باردار نیستم ولی فردا شب مهمونی دعوتیم اینقدر دلم میخواد برم واسه خودمو بچه هام لباس بخرم ،ولی لعنت به این بی پولی. تقریبا 7سال پیش یه پالتو خریدم هنوز همونو میپوشم.😢. چی میشد اینقدر گرونی نبود ما هم وضعمون خوب بود دلمون شاد بود😭
میشه برای حاجت دل من یه صلوات بفرستین منم به آرزوم برسم😢.
کیف رو امسال چنتا قیمت مناسب خریدم. دلم مانتو و بافت میخواد. خداییش خیلی صرفه جو هستم تو لباس ولی کی ...
من حامله نیستم اما اصلا امسال بافت نخریدم مانتو بافتم نخریدم اخرین مانتوم مال مرداد ماهه... چون اهل مهمونی و بیرون رفتن نیستم چکمه مم مال مال پارساله امسال نخریدم فقط دوتا شلوار لی خریدم همین😂البته وضعمونم بد نیستتتتتت هااااا دلم نمیاد بخرم الکی همه چی گرون شده