2777
2789
عنوان

یه چیزخنده دار

105 بازدید | 7 پست

باورکنیدنمیخوام ازخانواده شوهرم بدبگم اونام خوبیاوبدیهایی دارن،فقط نمیدونم چراهروقت خونشون میرم یاخونه اقوامشون باهم میریم،بعدکه برمیگردم یه اتفاقی برام میفته،مثلا پریشب خونه عمه شوهرم دندون دردشدیدگرفتم بااینکه نه ته دیگ خوردم نه دندون خراب دارم،یبارباهم پیک نیک رفتیم بیرون برگشتم به خونمون که رسیدم ا س ه ا ل گرفتم😂😂😂😂خونه داداشش رفتیم برگشتم خونه چشمتون روزبدنبینه پریودبودم رسیدم خونه تب ولرز کردم😂😂😂😂😂،براشوهرم شلوارگرفته بودم رفتیم مهمونی خاله ش گفت چقدشیکه بعدشوهرم تواتاق داشت نمازمیخوند اومدبیرون دیدم خشتک شلوارپاره شده😂😂نمیدونم درسته یانه چشم میخورم یا اتفاقات طبیعیه که میفته  ولی هروقت بهش فکرمیکنم خندم میگیره😂

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

صدقه بده قبل مهمونی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا که موقع نماز شلوارش جر خورده از همش خنده دار تر بود🙈

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

😂😂😂😂چرا آخه

من نمیگم حتما چشم زخمه شاید چندبار پشت سرهم اتفاق برات افتاده تو دیگه منتظری باز یه اتفاق بیفته 😐😯

هر وقت میری خونشون آیت الکرسی و چهار قل بخون

چی میگی تو😤😤😤😤