2777
2789

اون روز گفت وام به اسم من نیست از حقوق ضامن کم کنه بانک 

به محض اینکه دیدی بیمه درست شده اون فکر وام گرفتن زد به سرش 

هستین ادامه بدم

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم

به فامیلامون میره میگه مادرشوهر من باید کمکم کنه من نمیتونم از خانوادم کمک بخوام 

مامان من گفتم از همه قرض میگرفتیم الان باید اونارو پس بده من 4 ساله درسم تموم شده مدرکو نگرفتم انقد که با دادنشگاه قرض دارم 

به زنداداشم میگیم برو شکایت کن از دستش میگه به من چه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان وام افتاده گردن مامان من خردو خوراکشون افتاده گردن ما لباساشون افتاده گردن خواهرم 

تو این نداری زنداداشم هرروز داداشاشو دعوت میبکنه ناهارو شام 

ماواسه خودمون مرغ میخریم یدونه واسه اونا دوتا

عزیزم خوب اون شما رو گیر آورده دیگه. هر کیم باشه بهش اینجوری سرویس بدن مگه خره سرویس نگیره از یه طرف ...

حضرت عباسی نداریم به خود خدا قسم میخورم نداریم

یه ساله بیممون درست شده 300 میدیم واسه قسط اونا خوردو خوراکشون و... 

خودمون هم قناعت میکنیم از قرضامون میدیم

یعنی لباس  نمیخریم خوراکی نمیخریم

حضرت عباسی نداریم به خود خدا قسم میخورم نداریم یه ساله بیممون درست شده 300 میدیم واسه قسط اونا خورد ...

خوب چرا براشون خرید می کنید؟ خودش تخم دوزرده کرده یا زنش؟ برن تو فامیل بگن مگه مردم عقل ندارن که بفهمن مسئولیت اونها با مادر شما نیست اونم تو این دوره زمونه اگر بچه هم دارند مسئولش شما نیستید خودشونن. من اگر بودم جلو این کار مادرمو می گرفتم برن هر غلطی می خوان بکنن

خوب چرا براشون خرید می کنید؟ خودش تخم دوزرده کرده یا زنش؟ برن تو فامیل بگن مگه مردم عقل ندارن که بفه ...

خب فامیل میگن شما چطور دلتون میاد اینا سختی بکشن 

شما پشتشون باشین 

من همه اینارو به مامانم گفتم ولی زنداداشم میگه وظیفه شماست وسلام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز