2777
2789
باهم اونوقت؟؟؟ وقتی طبیعی جلوگیری بشه دیگه چرا کان دوم حروم شه اخه؟؟؟؟؟

طبیعی ک اصلا جلوگیری محسوب نمیشه ب این خاطر ک ضریب خطاش زیاده

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی بیش از یک بار در یک شب رابطه داشته باشیم کاندوم باعث میشه که دفعه دوم احساس سوزش کنم

شما نمیدونی چیکار کنم یکم شوهرم سرد بشه؟

اگه همدردیم بیا خصوصی.... تا چند تا مارک خوبه کاندوم بهت معرفی کنم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
من وقتی بیش از یک بار در یک شب رابطه داشته باشیم کاندوم باعث میشه که دفعه دوم احساس سوزش کنم شما نم ...

عزیزم منم بعد امتحانم خدا بخاد در شرفم میشه مارک خوب و نوع خوب ب منم معرفی کنی؟؟؟

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
سلام.مارک که زیاده من دریم استفاده میکنم هر مارکی میگیری مدل خیلی نازک بگیر که شوهرتم راضی باشهultra ...

مرسی عزیزم الان اولترا تین نوعش هست؟مارک دریم خارجیه؟پاره نمیشه

مرسی عزیزم الان اولترا تین نوعش هست؟مارک دریم خارجیه؟پاره نمیشه

اره یعنی خیلی نازک تو همه کاندوما این مدل هست.نه والله تا حالا پاره نشده نه ایرانیه خوبم هست حالا بری فروشگاه مارک زیاد هست nach.

اره یعنی خیلی نازک تو همه کاندوما این مدل هست.نه والله تا حالا پاره نشده نه ایرانیه خوبم هست حالا بر ...

آره ناچ هم بهم معرفی کردن .ناچ خارجیه بعضیا میگن خار جی استفاده کن ولی داروخانه خانمه بهم گفت ایرانی بهتره