2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دربارش بخونی متوجه میشی خانم محترم😐کلا پاکسازی رحمه رازیانه😐حتما امتحان کردیم ک دارم میگم شمام نمی ...

اگه این چیزی که میفرمایید ضریب اطمینان بالایی داشت یا که ضرری نداشت مطمئنا تاحالا پزشکا به عنوان راه پیشگیری پیشنهادش میدادن

عزیزم من هم خودم هم همسرم از کاندوم خوشمون نمیاد.اذیت میشیم، واسه همین با روش طبیعی پیش میریم  ...

قرص پیشگیری از بارداری هم مزیت داره هم عوارض

مزیتش احمتال بسیار پایین حاملگی بااین‌روشه و اینکه تا قطعش کنی سریع باروری برمیگرده

اما مضراتش یکی اضافه وزنه و بعدیش هم احتمال تشکیل لخته خون تو پاها و گاها آمبولی های ریوی هستن که‌ این عارضه کمتره و در کسایی که ریسک فاکتورداشته باشن احتمالش بیشتره

چه مارکی خوبه  که مرد ۰۰۰ ببره برم بکیرم ببینم راضی میشه آخه میگه من با کاندوم۰۰۰نمییرم

والا یه نوع هست با مارک اسندآپ با کارتن مشکی که تاخیری هم نیستش

اسم دقیق مدلشو نمیدونم

خب از اول استفاده نکنین 

نزدیک‌وقتش که شد بذارید

اگه این چیزی که میفرمایید ضریب اطمینان بالایی داشت یا که ضرری نداشت مطمئنا تاحالا پزشکا به عنوان راه ...

پزشکا کلا طب سنتیو گیاهی‌و قبول ندارن🙂برا مایی ک امتحان کردیم ضریب اطمینان بالایی داره🙂🙂🙂رازیانه خواص داره ن ضرر😬تازه اگر هم تنبلی تخمدان و کیست داشته باشه کسی از بین میره 🙂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
میشه درباره روش استفادش کامل توضیح بدی

عزیزم من خودم هروقت ک رابطه داشته باشم نخوام باردار شم فردای همون شب رازیانه دم میکنم میخورم 

خواهرمم کیستو تنبلی تخمدان داشت یه مدت مرتب عرق رازیانه مصرف میکرد کامل خوب شد دیگه هیچ مشکلی نداره دوستامم یسریا گفتم بهشون امتحان کردن جواب گرفتن (فقط اینکه میل جنسیو تو بعضیا شاید بیشتر کنه ک اونم عیبی نداره😬😬)

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰