2777
2789
دلت خجستس ها اینجوری که همون ماه اول حامله ای

دوستمون درست میگه اینم خیلی روش خوبه واقعا البته اگ ازون تخمک فعالا و هورمون تنظیما نباشی😂😂

من ازین موارد نیستم الان سه ساله این  مدلیم 

ولی خب همش استرس دارم

ترکوندنمبی وجدانا                                            به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوهِ اندوهی،وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم روزچهارم پریودت بایدبری دکتر برات بذاره دردش یه کوچولوس ولی بعدش یه کم زیردلت دردمیگیره دیگ ...

اووه چقدر دردسر داره ،مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم اینقدر درد شکم وزیر شکم کشیدم دیگه اسم درد میاد تنم میلرزه. 

هر رنگی میخواهی باش، حتی سیاه..اما یکرنگ باش 🖤
همون رازیانه میخواد چیکار کنه خانم عزیز؟

دربارش بخونی متوجه میشی خانم محترم😐کلا پاکسازی رحمه رازیانه😐حتما امتحان کردیم ک دارم میگم شمام نمیدونی زودی نظر نده 😐

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اووه چقدر دردسر داره ،مرسی ک راهنمایی کردی عزیزم اینقدر درد شکم وزیر شکم کشیدم دیگه اسم درد میاد تنم ...

اره دیگه پریودو چندبرابرمیکنه مال من تاچهارم پریودیم مثل شلنگ اب میاد