2777
2789
خانما شوهرم کاندوم دوست نداره قرصم نمیتونم بخورمدحالم خیلی بد میشه آی یو دی هم نمیذاره برم بذارم من ...

ببخشید شوهرت خیلی خودخواهه 

کاندوم مارک خوب بگیره که نازک باشه 

همه چی رو که با هم به آدم نمیدن

همه روشی خطر داره دیگه  من قرص میخوردم بچه اولمو با قرص باردار شدم تو فاصله بین اولی و دومی کا ...

چندساله دارین ؟من سه ساله گذاشتم دیروزپریودشدم نخش افتاد الان میترسم تومطبش میتونه دربیاره یانه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامل توضیح دادم ک🤤🤤

این آخری دوزاریمو انداخت 

اخه وقتی صحبت کاندو میشه دلیل مصرفش این هست که مرد راحت باشه و انزال انجام بده

ولی اینی که شما گفتی من فکر نمیکنم هیچ مردی قبول کنه 

حالا من میگم

وتقعا خوبه پریودتون بهم نریخته؟ اعصابتون چی؟ روی هورموناتون تاثیر نگذاشته مثلا چاق بشید یا موهاتون ...

برای قرص حتما باید متخصص زنان بهت بدن طبق بدن و هورمونات

ن همچی خوب ب موقع ن چاق ن عصبی 

اک قرصی بخوری ک سازگار با بدن نباش این اتفاقا میفته

حتما باید قرص متخصص بده

من چندین سال خوردم بی مشکل 

نازا هم نشدم😑

این آخری دوزاریمو انداخت  اخه وقتی صحبت کاندو میشه دلیل مصرفش این هست که مرد راحت باشه و انزال ...

ما۷ساله باهمین فرمون میریم جلو😁

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
چندساله دارین ؟من سه ساله گذاشتم دیروزپریودشدم نخش افتاد الان میترسم تومطبش میتونه دربیاره یانه؟

نه ماهه دارم

عهههه جدی؟ نمیدونم ولله امیدوارم بتونه دربیاره

من ایران نیستم دکترم اینقدر کفت بزار سر زایمان لوله ت رو ببندم من احمق ترسیدم درد داشته باشه 😐 الان هر ماه تنم میلرزه نکنه باردار باشم 

هر روشی میخوای استفاده کنی یه بامبولی توش هست 😫