2777
2789

حتما از این که انگشتتان را روی کف دست نوزادتان قرار داده و او محکم به انگشت شما چنگ می‌زند، احساس خوبی پیدا می‌کنید؛ این همان بازتاب چنگ زدن نوزاد است. چنگ زدن یکی از بازتاب‌های نوزادی است که به صورت فطری در نوزادان وجود دارد. نوزادان در بدو تولدشان هنوز هیچ رفتار ارادی را یاد نگرفته‌اند، پس به وسیله بازتاب‌های فطری با محیط برخورد می‌کنند. پس از هماهنگی عضلات کودک و ایجاد کنترل بر روی حرکات، بازتاب‌ها از حالت غیر ارادی خارج شده و به صورت ارادی در می‌آیند. آگاهی از بازتاب‌های نوزادی و زمان محو آن‌ها به شما کمک می‌کند تا نسبت به سلامت فرزند خود اطلاعات بیشتری به دست آورید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گزينه هاي ديگري داريد"به هر كسي كه مي گويد رابطه جنسي با كاندوم احساس كمتري دارد ، من آنها را ترغيب مي كنم كاندوم هاي فوق العاده نازك جديد را امتحان كنند ، كه [بسياري از كاربران" گزارش مي دهند به همان اندازه يا تقريباً به اندازه سكس عاري از كاندوم خوب هستند. " گرش
يكي از اين موارد را در نظر بگيريد:

كاندوم

خريد كاندوم

خريد كاندوم دهاني

خريد كاندوم خاردار

خريد كاندوم برقي

خريد كاندوم فضايي

خريد كاندوم ساگامي

خريد كاندوم از داروخانه

خريد كاندوم سايز بزرگ

خريد كاندوم عروسكي
ش
تروجان بارسكينلولا طبيعي فوق العاده نازك روغن كاري شدهكاندوم Skyn Eliteخريد كاندوم Trojan ، Lola و Skyn بصورت آنلاين.
اگر نگران حساسيت هستيداگر به سرعت يك آلت و آلت تناسلي داريد ، چند گزينه وجود دارد كه ممكن است به جلوگيري از برداشت بيش از حد كمك كند.
جيمي لكلر ، متخصص سكس و روابط گفت: "براي افرادي كه دوام دارند با مشكل ماندگاري مواجه هستند ، گزينه فوق العاده اي است" ، كه كاندوم هاي Durex Prolong را توصيه مي كند ، كه مي توانيد بصورت آنلاين پيدا كنيد.
a
كاندوم 
"همچنين برخي از گزينه هاي كاندوم ضخيم خوب وجود دارد كه مي تواند به تخريب بيش از حد كمك كند ، مانند Lifestyle Extra Strength يا Trustex Extra Strength ، كه هر دو تقريباً دو برابر ضخامت كاندوم هاي نازك هستند."
كاندوم هاي سبك زندگي و Trustex Extra Strength را بصورت آنلاين پيدا كنيد.
اگر به لاتكس حساسيت داريدبله ، اگر حساسيت به لاتكس داريد ، مي توانيد رابطه جنسي ايمن تري داشته باشيد. LeClaire توصيه مي كند كه كاندوم هاي پلي اورتان يا پلي ايزوپرن را امتحان كنيد.

اگر بار اولتونه که از کاندوم استفاده می کنین پیشنهاد من به شما استفاده از کاندم عروسکی هست ، هم خیلی دلنشیه ، هم فانه که کلی تو رابطه جنسی مون بخندیم .

البته اگر خیلی وقته رابطه دارین پیشنهاد من کاندوم فضایی هستش که برای ارگاسم خیلی خوبه . 

از فروشگاه جنسی بادبادک می تونید بخرین و راحت استفاده کنین. 

badbadakshop.com

من بهترین سایتی که ازش خرید آنلاین کاندوم داشتم و خیلی راضی بودم سایت بوبوریم بود هم تنوع محصولاتشون خوب و عالی بود و هم بسته بندی و ارسال سریعی داشتند

من کاندوم خاردار گرفتم و واقعا کیفیت جنسشون بالا بود.

من دو ساله دارم از کاندوم استفاده میکنم. اوایلش که شروع رابطه م با همسرم بود از کاندوم ساده استفاده میکردم. اما الان از کاندوم خاردار استفاده میکنم. خیلی کیف میده     واسه خریدنشم چون روم نمیشه مستقیم از داروخونه سفارش بدم آنلاین میخرم از این سایت:

https://laklaki.com/product-category/condoms/barbed-and-delayed-condom/

سلام دوستان
برای خرید محصولات زناشویی مثل کاندوم ، انواع اسپری تاخیری و ژل های آمیزشی و ... سایت زناشویی تیبوکا رو بهتون معرفی میکنم. من همیشه از این فروشگاه خرید میکنم و فوق العاده راضی ام. از ویژگی های خیلی خوب این فروشگاه، بسته بندی محرمانه، پرداخت درب منزل، ارسال سریع و قیمت مناسب نسبت به کلیه فروشگاه ها و ... هستش
حتما به سایتشون سر بزنین، فوق العادست. لینک سایتشون هم براتون مذارم
https://tboka.ir/