2777
2789
عنوان

تیکه 😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 96 پست
عاقا تیکه هاتون تموم شد ما بریم😅😅

ن دارم خیلی بده نمیشه بگم 😁😁😁

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی که یه حرفی میزنه بی مزس مثلا مسخرت میکنه

تا بقیه بخندن 

میگی نمکدون سوراخات کووووو ؟؟؟ 😅😅 

من از بچه ها سایت گرفتم خیلی باحاله به نظرم

ولی تو قصه خودتو بکش نقاش بزار هر کی هرچی هست باشه تو خودت باش ...
ن دارم خیلی بده نمیشه بگم 😁😁😁

با سانسورش بگو😁

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

یکیم ک خیلی ادعا داره بهش میگن اون موقه ک تو تو کارتن موز بودی ما این راهو سفید کردیم😁😁😁😁😁😁😁😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یکی که یه حرفی میزنه بی مزس مثلا مسخرت میکنه تا بقیه بخندن  میگی نمکدون سوراخات کووووو ؟؟؟ 😅 ...

وای اگه پسر تو جمع باشه که بده این 😅نکنه من زیاد منحرفم🤔

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
ی چیزی یادتون بدم شایدبدردتون خورد فقط یکم خیلی زیادبی ادبیه

نترکیم😯

خنده فقط توچت بدرد میخوره وقتی یکی داره فحش میده فقط استیکرخنده بفرستی حرص بخوره

اخ اره 👌😁

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
یکی که یه حرفی میزنه بی مزس مثلا مسخرت میکنه تا بقیه بخندن  میگی نمکدون سوراخات کووووو ؟؟؟ 😅 ...

ن این خوب نیس من واسش ی جواب زشت دارم😑😑😑

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐

فکر کنم تو فوق لیسانس داری تو تیکه ها😂😂

🙈🙈🙈 بدترازاون چی میتونه باشه خخخخ

من خودم موقع دعواها همه ی تیکه هایی که بلدم یادم میره😐