2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ازبچگی این طوری بودم الانم میرم دانشگاه خیلی اذیت میشم اصلانمیدونم بایدچیکارکنم

تو اینه با خودت زیاد حرف بزن

خودتو تو موقعیتای مختلف تصور کن

برا حرفای مختلف جواب اماده داشته باش

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
چکار کردی که خوب شدی

راستش قدیما هم‌بنطرم‌مشکل نبود

من این‌مدلی‌بودم تو‌خانوادم فقط

یکم محیطم تعغیر کرد رفتم سرکار و دیدم بخوام خجالتی باشم سریع قورتم‌میدن باید از پس خودم‌بر بیام اروم اروم با چیزای‌کوچیک‌رو‌خودم کار کردم و یهو ب خودم اومدم دیدم دا‌اداشم و خواهرم شوهرش بابام .. همه کلی متعجبن و بنظرشون من کلا دیگه خجالتی نیستم

ریز ریز با چیزای کوچیک شروع‌کن

اولش سخته باید رو‌ خودت پا بذاری اما یکم بکذره عادت میکنی

من محیط روم اثر گذاشت

ادام خیلی پرو‌هم‌یه مدت زیاد زیر نظر  داشتم سعی میکردم بفهمم چ فرقایی داره ، چرا اون میتونه من نه

یادم تورو فراموش..

بچه ها میخواستن تاریخ میانترموعوض کنن استادمون گف نه روبرگه بنویسین شایدکسی توکلاس باشه روش نشه حرف بزنه بعدهمشون گفتن استادزهرارو میگین بعدخندیدن وای اون لحظه داشتم دق میکردم

راستش قدیما هم‌بنطرم‌مشکل نبود من این‌مدلی‌بودم تو‌خانوادم فقط یکم محیطم تعغیر کرد رفتم سرکار و ...

من خجالت میکشم میکشم تو جمع حرف بزنم اگه جمع بیشتر از ۵نفر باشه یا حرف نمی زنم یا اگرم بزنم ایقد  هول میشم که کلی سوتی میدم.یا اینکه چیزای با مزه رو نمیتونم بامزه تعریف کنم گند میزنم برای همین تو جمع خیلی حرف نمی زنم بر عکس شوهرمم 

بچه ها میخواستن تاریخ میانترموعوض کنن استادمون گف نه روبرگه بنویسین شایدکسی توکلاس باشه روش نشه حرف ...

منم دقیقا برای همین دانشگاه نرفتم فکر اینکه یه روز بخوام کنفرانس بدم رو کردم قید دانشگاه رو زدم  😂😂😂