2777
2789
عنوان

میشه بیایین

88 بازدید | 7 پست

دوستان من دختر پنج ساله ای دارم ک چن وقت پیش داشت با بچه ها بازی میکرد که یکی از بچه ها دعواش کرده بود و صورتشو زخم کرده بود دو سه بار لایه گرفت اما دختر دست کاریش میکرد و دوباره زخمش میکرد الان تبدیل شده به یه لک قهوه ای پررنگ دکتر هم بردمش متخصص پوست فایده ای نداشت خواهشا اگه راهکاری میدونین برا از بی بردنش بگید شب و روز تو فکرشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به مرور از بین میره واقعا 

من تو صورت خودم بود اگه خبلی عمیق نباشه از بین میره 

فقط دست نزه دیگه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

کالاندولا بزن،ابلیمو تازه بزن روشم ماست بزن سفیدش میکنه،مدام بشور صورتشو و کرم خوب مثل نیوا یا مای بزن مرطوب کننده باشه ک پوستش ترمیم شه،اگه دیدی خوب نشد و بازم طی یک ماه ک اینارو زدیو خوب نشد کرم رژودرم بزن حتما از بین میره

کالاندولا بزن،ابلیمو تازه بزن روشم ماست بزن سفیدش میکنه،مدام بشور صورتشو و کرم خوب مثل نیوا یا مای ب ...

کاندولا ی ماهی میشه ک میزنم براش تاثیری نداره،رژودرم عوارض نداره برا اینکه سنش کمه پوستشو خراب نمیکنه؟

کاندولا ی ماهی میشه ک میزنم براش تاثیری نداره،رژودرم عوارض نداره برا اینکه سنش کمه پوستشو خراب نمیکن ...

ن عزیزم عوارض نداره من خودم زدم هیچی نیس یکم بزنی خوب میشه نگران نباش کم کم ک پوست لایه عوض میکنه از بین میره،برای لکه هایی ک پر رنگه حدود شش ماه زمان نیازه ب اولش برگرده،اگه شش ماه شده رژودرم بزن اگه نه صبر کن عجله نکن و فقط کرم ساده بزن ک پوستش ترمیم شه