2777
2789
 عشقم خدا ب شوهرت سلامتی بده . باورت میشه شوهر منو ۶ ماه اخراج کردن ؟ ۶ ماهه ۶ یا ۷ یا ۵ صبح می ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم...انشاءالله که یه کار خوب گیر شوهرت بیاد بحق امام رضا

توکل به خدا....انشاءالله کمکمون کنه

عشقم خدا ب شوهرت سلامتی بده . باورت میشه شوهر منو ۶ ماه اخراج کردن ؟ ۶ ماهه ۶ یا ۷ یا ۵ صبح می ...

الهی خدانابودشون کنه باعث وبانیشو،عزیزم خیلی ناراحت شدم😑 انشاءالله شوهرت به زودی کارپیداکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ اگ مامانم بود میگفت خداروزیش میرسونه ... یا ی دونه رو ادم باید بیاره برای سلامتی زن واجبه زاییدن ...

مامان منم همینومیگه یعنی همه اطرافیانم همینومیگن خداروزیشومیرسونه،درسته خدامیرسونه ولی خداعقلم داده به ادم 

خدا ازشون نگذره زندگی هارو سخت کردن بخدا منی که میخوام جهیزیع بخرم نمیدونم چیکار کنم با مشکلاتی هم که دارم

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 
خدا ازشون نگذره زندگی هارو سخت کردن بخدا منی که میخوام جهیزیع بخرم نمیدونم چیکار کنم با مشکلاتی هم ک ...

من خیلی ناراحت عروس و دومادا شدم 

وقتی قیمت یخچال ۲۰ میلیون بشه...دیگه این بنده خدا ها باید چیکار کنن

انشاءالله اوضاع شما هم درست بشه عزیزم

الهی خدانابودشون کنه باعث وبانیشو،عزیزم خیلی ناراحت شدم😑 انشاءالله شوهرت به زودی کارپیداکنه

ایشالله . شما هم اگ حاجتی داری براورده شه و گره از مشکلات همه بازشه درکنارشم  خدا ب منو خانواده ام ی نگاه بکنه ب ما ن باندازه ی کوچیکیه من ب اندازه بزرگی کرم و لطف خودش . بازم شکر ... فقط پدرو مادرم سالم باشن همین دنیا دنیا برام ارزش داره