2777
2789
خدا ازشون نگذره

ایشالله

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورتون میشه شوهرم امشب دوتا قرص سردرد خورد صبح تا شب بخدا دوتایم سرکاره حقوقش یکو هفتصد شد...قسطام ...

اره عزیزم همینجوری شده نامزد من از صبح تا شب سرکاره شده یه روز 5هزارتومن داشته میگم چرا اینجوریه میگه وقتی یه لامپ ماشین شده20تومن کی میاد عوض کنه

کاش روزی برسد که درون هیچ خانه ای مریض نباشد درون هیچ مرکز ناباروری زنی با دلی شکسته نباشد درون هیچ شهری کسی نباشد که برای سیرکردن شکم فرزندش غرورش له شود کاش روزی برسد که صدای خنده ادم ها به دل اسمان برسد 
باورتون میشه شوهرم امشب دوتا قرص سردرد خورد صبح تا شب بخدا دوتایم سرکاره حقوقش یکو هفتصد شد...قسطام ...

عشقم خدا ب شوهرت سلامتی بده . باورت میشه شوهر منو ۶ ماه اخراج کردن ؟ ۶ ماهه ۶ یا ۷ یا ۵ صبح میزنه از خونه بیرون شب میاد خونه گشنه و تشنه هیچی نمیخوره وقتی گشنش میشه میگ پول نی  برای اینکه کرایه نده بیشتر مسیرها رو پیاده میره و شب مباد خونه شب پاهاش درد میکنه نای  وایسادن نداره  ولی کار پیدا نمیکنه ؟ توقعش هم بالا نیست میگ ۱۲۰۰ حقوق بدن راضیم ... ۱ ساله دقیق پول گاز خونمون ندادیم شده صدو خورده ای ...  الان شاید بگن ش نت از کجاست ؟ اینم  والله پدرم میخره برام  میبینه دارم دیونه میشم 

اونوقت هی میگن چرابچه نمیارین اخه بااین وضع مملکت بچه میشه اورد،توخرج خودمونم موندیم چه برسه به بچه

خخخ اگ مامانم بود میگفت خداروزیش میرسونه ... یا ی دونه رو ادم باید بیاره برای سلامتی زن واجبه زاییدن 

عشقم خدا ب شوهرت سلامتی بده . باورت میشه شوهر منو ۶ ماه اخراج کردن ؟ ۶ ماهه ۶ یا ۷ یا ۵ صبح می ...

وای چه قد بد خدا لعنت کن اون کسانی رو که باعث فلاکت و بدبختی مردم شدن