2777
2789
تیتر بتا تو ازمایشت باشه تقریبی دستت میاد از رو تاریخ پری و تاریخ اقدامتم میتونی بفهمی

خب من از روز پاکی اقدام کردم یه شب درمیون نمیدونم که بچه شده که عدد بتا رو باید به دکتر نشون بدم تا بگه چند وقتمه؟مثلا ۱۵۰۰باشه ینی چی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچه ها راهنمایی کنید دیگه چه جوری پیدا کنم چند وقتمه

گفتم اجی

اخرین پری کی بود؟

اقدامت کی بود؟طبق تخمک گذاری میتونی متوجه میشی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
بچه ها لازمه اولش برم دکتر؟یا بزارم ماه دیگه برم؟

سلام مبارکه عزیزم بارداری، اول باید بری دکتر برات آزمایش بتا بنویسه بعد بری آزمایشگاه، دکتر عمومی هم میتونی بری فقط برات آزمایشو تو دفترچه بنویسه، در ضمن منم الان آخر 3 ماه بارداریم از اول هیچ گونه علائمی نداشتم فقط درد پریودی همین 

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
خب من از روز پاکی اقدام کردم یه شب درمیون نمیدونم که بچه شده که عدد بتا رو باید به دکتر نشون بدم تا ...

از عدد بتا نمیشه فهمید چند وقتت هست با سونو مشخص میشه ولی الان برای سونو زوده دو هفته دیگه برو ببینی داخل رحمه و همه چی اوکی

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
بچه ها راهنمایی کنید دیگه چه جوری پیدا کنم چند وقتمه

از اولین روز اخرین پریودیت تا امروز حساب کنببین چند روزه، بعد عدد بدست اومده تقسیم 7کن سن بارداریت براساس هفته بدست میاد

از اولین روز اخرین پریودیت تا امروز حساب کنببین چند روزه، بعد عدد بدست اومده تقسیم 7کن سن بارداریت ب ...

واقعا ممنون این شد یه راهنمایی درس حسابی اخه من یه کم خنگم

دوست گلم اخه یک روز قبل پری این اتفاق میفته؟؟؟ من کی بی بی بزنم؟؟؟؟

اره دیگه

البته اگه سابقه ی لکه بینی قبل ازشروع پریودت نداری

فرداصبح بزن

بعد از ۴سال ب سختی باردار شدم خواهههههش میکنم واسه نینیم ی صلوات بفرستین 🙏🙏