2789
عنوان

سركلاژ

96 بازدید | 5 پست

هفته ١٨ هستم دهانه رحم ٤ ميلي متر باز شده بود و طول سرويكسم ٢٥.٥ بود امروز سركلاژ شدم ممكنه بازم براي بچم اتفاقي بيفته دارم دق ميكنم  اگه اطلاعي دارين كمكم كنيد دكترم و فردا ميبيننم

نه دیگه سرکلاژکردی

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..

سلام.دوست عزیز..من اطلاعاتی دارم از خودم که بهتون میگم که انشالله بدردتون بخوره...استرس اصلا نداشته باشین چون بچه جاش امنه...فقط حواستون باشه کا اکر اب رقیقی ازتون امد بیرون حتما حتما بگید تا زودتر به دکترون اطلال بدن و سرم دریافت کنید که خدایی نکرده کیسه اب نباشه

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی تکون نخورید...هی این طرف و اون طرف نشید سعی کنید یه طرف بخوابید..برای دسشویم که حتما دیگه از لگن استفاده میکنید..اگه خون دیدید اصلا نترسید و نگران نشید..به پرستارتون بگید..وهمین الانم بگید براتون سنو صدای قلب انجام بدن..که خیالتون از قلب نی نی کوچولوتون راحت شه

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

فقط هواستون باشه که آبریزش داشتین حتما اطلاع بدید تا خدای نکرده اب دور بچه کم نشه...انشالله بسلامتی بیرون بیایید و استراحت مطلق کنید و بعد از مدتی برید برای زایمان و بچتونو صحیح و سالم بغل بگیرید

من سرکلاژبودم نگران نباش عزیزم فقط استراحت کن داروهاتو استفاده کن یبوست نداشته باشی راه نروزیاد پله نزن امیدت به خداباشه 

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖